• 瀏覽: 19,368
  • 回覆: 148
  • 追帖: 1
+2
美國電動車生產商特斯拉(Tesla)近日麻煩不斷,繼早前宣布下調在華地區車款的價格,引來大批車主不滿和聲討後,周日(21...

Tesla話第一時間派團隊到場處理喎

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190422/mobile/bkn-20190422091825278-0422_00952_001.html

一定係F B I 做的好事
美國製的會爆炸

旺財話一定係用未來上海廠made in china 車款

美國製造,會爆的

有冇諗過 電池既short circuit protection可以正常使用幾耐?

以後都唔好泊T車左右。

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-4-22 02:37 PM 發表
一定係F B I 做的好事
美國製的會爆炸
呢架 TESLA 一定係 taobao 買架啦!!

拿拿拿
TESLA跌返幾日 又有淡友出黎踩場

爽呀喂

引用:
原帖由 ecasp 於 2019-4-22 02:44 PM 發表
有冇諗過 電池既short circuit protection可以正常使用幾耐?
沒有訂定定期測試方案的系統, 唔好信!!

後備供電系統都係, 通常在真係需要佢的時候, 就會失靈...

Tesla電動車爆完一架又一架, 但又無障礙地不斷開賣

咁唔中意咪買國產囉

引用:
原帖由 benben999 於 2019-4-22 02:49 PM 發表

沒有訂定定期測試方案的系統, 唔好信!!

後備供電系統都係, 通常在真係需要佢的時候, 就會失靈...
不過要死都係電池供應商死...

T記高科技焚化爐靈車,只須幾球,就能全天候隨時隨地火化,免棺材,綠色環保😎👍

引用:
原帖由 clipperwood 於 2019-4-22 02:39 PM 發表
旺財話一定係用未來上海廠made in china 車款
一定系

因為上海廠未投產,所以提早爆炸

哈哈

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]