• 瀏覽: 21,379
  • 回覆: 290
+2
引用:
原帖由 chungalex78 於 2019-4-22 10:08 AM 發表

歷史上的叫得死士就一定是不會怕死,現在不需死只需最多座一年半載監咁就驚?你好像侮辱了死士這兩個字喎錢先生🤔🤔🤔🤔🤔
應該叫「佔中十食屎亅!

又要威,又要戴頭盔
很明顯呢條仆身有屎先至要逃走啦!

引用:
原帖由 Kahim 於 2019-4-22 10:48 AM 發表
移左民,其實真係唔應該再扮香港人攞著數
攞著數嘅係共慘淫民, 揸外國護照個班高尚港人要納稅養佢哋就真

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-4-22 10:14 AM 發表

需要問???糜國,呆灣省都有取消護照,任何地方都可以,更何況雙重國籍,中國是不容許的
孟公主係加國人定強國人?

CY愈戰愈勇,有機會好似普京大帝咁再次做特首

引用:
原帖由 Kahim 於 2019-4-22 10:48 AM 發表
移左民,其實真係唔應該再扮香港人攞著數
撈唔掂嘛, 太多呢類人....
當初又離棄香港去移民, 撈唔掂返港又扮愛港, 去食屎啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-4-22 09:36 AM 發表
全國政協副主席、前特首梁振英連日於facebook狙擊《蘋果日報》,近日他更高調談及任特首時發生的佔領行動。梁振英昨(20日)在Facebook上載《蘋果》訪問「2047香港監察」召集人錢志健的剪報,談及錢因《逃犯條例》修訂正考慮與家人離港,梁振英即在帖文問及作為「佔中十死士」之一錢志健「自首了嗎?」;又著錢決定離港要公告天下,因他會去信入境處要求在機場收回他及其家人身份證,「為了你和家人的安全, ...
錢應寸爆689 交還身份證即走嘛

引用:
原帖由 Sleeps2019 於 2019-4-22 10:53 AM 發表

呢條廢人 好彩無得做
不在其位 不謀其事
如果做多5年  香港更不堪
香港原本是一個和平安穩的地方,就是689把這個安居樂業的地方變成人間煉獄。

梁振英咁低智力,都做到特首及全國政協副主席

引用:
原帖由 mansek 於 2019-4-22 10:12 發表
全國政協副主席.......去信入境處要求在機場收回他及其家人身份證...., 想問下憑邊條法例?
共狗識法例㗎咩?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-4-22 11:06 AM 發表
梁振英咁低智力,都做到特首及全國政協副主席
奶共奶番來的。零民意基礎。

死士死狗至真,冇膽匪類

言論自由。

引用:
原帖由 Herme 於 2019-4-22 11:02 AM 發表

撈唔掂嘛, 太多呢類人....
當初又離棄香港去移民, 撈唔掂返港又扮愛港, 去食屎啦
唔好咁葡萄 人哋坐完移民監咪返香港囉
撈唔掂就唔會有錢移民啦! 你估飛來飛去唔洗錢㗎!

一早應該咁做,香港政府太軟弱了,弄得今天後果

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]