• 瀏覽: 12,614
  • 回覆: 178
+4
今時今日再嚟多次64的話,中共一定會土崩瓦解,因為依家資訊科技發達,唔可以再封鎖消息同毀滅證據去掩飾屠夫政權嘅暴行,逼人寫悔過書愚弄大眾,各國都唔會再姑息養奸,今次全世界都會嚟圍堵屠夫政權,直到它真正倒下為止

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
提示: 違規內容已被屏蔽
30年前的人很瘦,現在的人需要減肥了,30年河西,30年河東,今非昔比,換了人間,哈哈。

30年都仲發緊夢 呢啲人根本冇得救 根本就炒唔起 民富國強 仲邊度有人睬你 除咗喺香港被洗腦嗰批

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-22 01:10 發表
今時今日再嚟多次64的話,中共一定會土崩瓦解,因為依家資訊科技發達,唔可以再封鎖消息同毀滅證據去掩飾屠夫政權嘅暴行,逼人寫悔過書愚弄大眾,各國都唔會再姑息養奸,今次全世界都會嚟圍堵屠夫政權,直到它真正倒下為止 ...
你不如解釋吓,香港年年64遊行人數暴跌,上年更不足一萬,民心所向仲吹咩平反64

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-22 01:10 AM 發表
今時今日再嚟多次64的話,中共一定會土崩瓦解,因為依家資訊科技發達,唔可以再封鎖消息同毀滅證據去掩飾屠夫政權嘅暴行,逼人寫悔過書愚弄大眾,各國都唔會再姑息養奸,今次全世界都會嚟圍堵屠夫政權,直到它真正倒下為止 ...
現在解放軍的武器先進更多了,遠比30年前的武器好?而參加示威的人還是赤手空拳,現在搞64運動會死得更慘才對吧?怎麼會機會更大呢?

冇錯,家陣資訊發達,個個都可以係西班牙電視台

好想學習一下點圍堵核大國

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-4-22 01:10 AM 發表
今時今日再嚟多次64的話,漢奸一定會土崩瓦解,因為依家資訊科技發達,唔可以再瞞騙世人同毀滅證據去掩飾漢奸暴徒嘅暴行,呃神騙鬼弄大眾,各國都唔會再姑息養漢奸,今次全世界都會嚟唾棄漢奸暴徒,直到它真正灰飛煙滅

佔中L已經幫六四平反左,令真相大白於天下

支聯會泛民毒果年年六四不斷洗腦,攪到香港有好多仇中仇共嘅白痴仔,可悲!

佔中就係依照64劇本做嘢
等你班傻仔天真以為做咗民主戰士
其實幕後目的係想你做炮灰扑街死
班攪手唔重判真係無天理

引用:
今時今日 無人在信民主
大陸d 年輕人 信共產黨 更勝美國果套

引用:
原帖由 yc0688 於 2019-4-22 01:38 AM 發表

現在解放軍的武器先進更多了,遠比30年前的武器好?而參加示威的人還是赤手空拳,現在搞64運動會死得更慘才對吧?怎麼會機會更大呢?
去旅行 去玩好過 仲民主

哦....
歡迎你上去內地喊"中共倒台"
唔使公安都夠你橫屍街頭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]