• 瀏覽: 9,500
  • 回覆: 147
  • 追帖: 1
+21
台灣民智未開

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-4-22 03:52 AM 發表
30年前招聘 廣告 與 現在對比下  
真的很震撼

怎能不服……錯應暈的厚黑!

呢個女人傻Q咗架喇
剩係識鬧人、恐嚇台灣人

唔死無用

公主病港女

就嚟飯都無得開啦, 仲講自由民主

蔡英文只懂做台獨,
其他?唔L識。

引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-4-21 09:01 PM 發表
你梗係唔怕啦,戰爭要死係班兵仔啫

老蟹菜話台灣有雄衫,隨時可以撞鳩死人的...放馬過來...

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-4-21 08:26 PM 發表
不怕中國文攻武嚇!蔡英文:想要自由民主就投給我

總統蔡英文今(21)日下午前往屏東參拜「鹽埔慈天宮」,並現場向在地鄉親報告這幾年來的施政成果,蔡英文強調,只要她當總統,不會害怕中國的文攻武嚇,一定會堅守台灣的尊嚴,讓世世代代的台灣人都有主權,都有自由的選擇權。
蔡英文表示,他不接受九二共識,也不接受中國提出的一國兩制台灣方案,中國要知道,只要蔡英文做台灣總統,絕不會屈服在壓力之下,為了台灣的尊 ...
問國軍是否可以保護著呆灣,菜菜子答得好,就是大家都知會獨自捍衛的決心🤣🤣🤣🤣

即是死定!

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-4-21 08:26 PM 發表
不怕中國文攻武嚇!蔡英文:想要自由民主就投給我

總統蔡英文今(21)日下午前往屏東參拜「鹽埔慈天宮」,並現場向在地鄉親報告這幾年來的施政成果,蔡英文強調,只要她當總統,不會害怕中國的文攻武嚇,一定會堅守台灣的尊嚴,讓世世代代的台灣人都有主權,都有自由的選擇權。
蔡英文表示,他不接受九二共識,也不接受中國提出的一國兩制台灣方案,中國要知道,只要蔡英文做台灣總統,絕不會屈服在壓力之下,為了台灣的尊 ...
想要東廠西廠就投給我

丟你咩,文攻武吓,唔係你吔咩,什么投誠即食麵~

開口要票,呢D叫謙卑謙卑更謙卑嗎~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]