• 瀏覽: 11,268
  • 回覆: 62
+7

河北保定雄縣上周日(14日)發生斬首慘案,4歲女童李欣(化名)在家門玩耍時,跟從年約50歲的鄰居宋芳(化名)回家,疑遭對方斬首殺害,身首異處。不少村民認為宋芳有精神問題,惟李欣家人認為宋婦懂得鎖門殺人後藏屍,思想符合邏輯,誓言討回公道。警方隨後逮捕宋婦,惟未知其殺人原因。

當日下午4時許,李欣與祖母劉敏在家門前放風箏,其後祖母入屋為孫女拿外套,卻突然聽到她的悽慘哭聲,跑到門口時李欣已不在原地。另一鄰居告之,宋婦招手喚李欣過去,隨即抱走她,劉敏遂到宋家查看。劉敏拍宋家前門無人應,便到後院入內查看。

劉敏從外面望進廚房,赫然發現宋婦身上滿是血漬,地上躺着李欣身首異處的屍體,當場大駭,嚇得跑離現場召援。由李欣被帶走到死亡,前後僅約5分鐘。劉敏帶李欣爺爺到場時,宋婦已將李欣頭部藏在庭院木櫃、身體藏在廚房灶台內,並且包裹好。警方其後接報到場,尋獲屍體。

據悉,宋婦早年流離失所,被現任丈夫帶回家,兩人隨後結婚及生下一名兒子,現有一名3歲孫女。

暴戾中國化果實!!!
大陸刀口從來只對內~~

在家門前放風箏就要有身首異處的準備!!!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190421/bkn-20190421101450724-0421_00952_001.html

芝麻仁沒有一個是蘑菇的!!
放風箏被斬殺係大陸雄縣
唔係美國派克縣
擁共愛黨奴才唔該睇L清楚咪搬邊度都有啦 美國都有啦 香港都有啦 台灣都有啦 世界周度都有啦 溝貨溝到去火星~~~

反中反撚到白痴, 將精神病患者的行為都推到國家頭上,
唔怪得班畜牲個個上到法庭都同法官講自己係低鳩能白撚痴的,
我信了

仿似台灣女孩小燈泡被斬首

人哋屋企死咗個小朋友,仲要抽死人水,拉到去政治度,你無嘢呀?

由於即時俾樓主黑名單限制回覆,只可以係呢個之前嘅貼度回。
@mancheonghoho

咪就係。呢啲嘢邊個想,小燈泡單嘢,屋企人不知幾慘。
將人哋嘅不幸拉到去抽政治水,真係涼薄到極點。
引用:
原帖由 被監控會員253 於 2019-4-21 02:25 PM 發表

...

早幾年港女推BB車話自己個女比拐子佬捉,原來係自己殺自己個女,超勁,同中國比殘忍,香港又贏一仗

咁快對號實在非常歡迎!!!
2樓內容都係提醒你地係大陸斬殺!!
你睇到就得喇!!!
引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-4-21 02:35 PM 發表
仿似台灣女孩小燈泡被斬首

你睇到就得喇!!!
引用:
原帖由 lam1252 於 2019-4-21 02:40 PM 發表
早幾年港女推BB車話自己個女比拐子佬捉,原來係自己殺自己個女,超勁,同中國比殘忍,香港又贏一仗

被監控撚頭咁耐無見,係上面坐完14日行政監返黎?反中畜身體果然好誠實

RIP

引用:
原帖由 被監控會員253 於 2019-4-21 02:41 PM 發表
你睇到就得喇!!!
大陸斬人又關你事?
揾工返未呀?
顧掂自己香港先啦
日日同個Dino629係咁貼負面大陸新聞,香港野又唔見你理

文革禍害太深了

支持樓主貼大陸衰野

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]