• 瀏覽: 4,985
  • 回覆: 101
只有邪悪集團先會威迫全民都有義務成為間諜,恐佈過恐佈分子

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-4-21 10:12 PM 發表

都係共慘黨映衰哂啲中國人
咁反中港獨就係中國人入面最衰果理了

又一單!

中國科研不靠偷唔通靠所謂反中亂港果D咩
日日係度講反中亂港果D
係咪想講中共管治無能呀
因住減維穩費呀
即係減你人工呀

在外國的支國人,讀書少嘅就偷奶粉,讀書多嘅就偷科技

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-4-21 06:09 PM 發表
請得你應該係美國藉,照擁共人士邏輯,三博士係美國人,即美國人倒賣科技比中國,盜取係美國人盜取
按反共人士邏輯,入得外藉就係漢奸,點解會賣技術俾中國?咁係內奸定漢奸?

畜牲美國犬,
屈人就叻,叫你醫人就冇貢獻

要做大國一定要靠自己實力呀.

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-22 12:40 AM 發表

按反共人士邏輯,入得外藉就係漢奸,點解會賣技術俾中國?咁係內奸定漢奸?
兩面不是人,否則是獻給中國而不是倒賣,到中國要拉去處決

引用:
原帖由 攞BNO舢舨充炮艇 於 2019-4-21 11:18 AM 發表
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1453817-20190421.htm?spTabChangeable=0

全球唯一超級強國美國,又壞賊匪中共好事,中共偷竊唔成抵撚死 咁耿爽又話中國科研不靠偷? 外交部畜牲耿爽出嚟吠兩聲啦

美國得州一家著名的癌症中心,開除3名科學家,聯邦調查局指控他們涉嫌為中國竊 ...
跟本美國好多科技係華人發明,當然美國公司俾錢,專利便屬美國,但華人科學家又睇唔開

引用:
原帖由 輪皇 於 2019-4-21 11:47 發表

好,可以返中國幫助中國做研究,不再爲美國出力。
中國需要呢d科學家

最掠奪技術得多就係美國, 你估Prism 真係只係聽幾個電話咁簡單?
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-21 05:43 PM 發表
周圍打劫技術,再係咁大陸真係會死

美國華裔科學家不是少數,自己製造白色恐慌,成單野話偷但又冇證據比到出黎,看其他國家沒跟風炒起佢都知乜事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]