• 瀏覽: 3,901
  • 回覆: 42
1969 omega speedmaster professional見證人類登月50年
1979 rado與港鐵同賀中國改革開放40周年
1994 新南非 omega中置陀飛輪
1999 澳門回歸20周年 omega co axial新年代
2009 samsung galaxy敢就十年
因為華人低俗,所以陶狗有飯食

呢種人,簡單講,就係大種乞兒

又係雞報。

係睇蘋果嘅係咩格調,蘋果就要賣咩格調。為左睇條出軌片就可以出賣自己個人資料,依啲咪蘋果讀者,仲要蘋果沾沾自喜話條片好抵,給到咁多讀者

陶傑仲以為而家係英治時代 成日標榜自己高人一等 又唔敢返英國 去到英國 又變咗低等人 唯有留低喺香港呃飯食 扮到自己高人一等  話自己係才子 實質只係騙子一個

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-4-21 09:48 AM 發表

唔係華人低俗,只係黃色L低俗

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-4-21 09:48 AM 發表

呢條洋狗都白痴,佢最崇拜嘅大英帝國報紙 The Sun仲L低俗過毒果報啦,連無上裝艶照都有,英國新屎喎

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2019-4-21 04:17 PM 發表

呢條洋狗都白痴,佢最崇拜嘅大英帝國報紙 The Sun仲L低俗過毒果報啦,連無上裝艶照都有,英國新屎喎
人體藝術你識條鐵咩…

學陶才子評論,紳士欣賞維納斯既美麗時,小農只識欣賞臭穢小腳,高下立見

條十九才子係九龍塘爆完房怕比狗影到,用廁紙包頭都諗得出,真係高格調。我地D凡人真係識條鐵😂😂

19財子其實係串緊毒果啲讀者低俗,班 傻黃仲係度on99咁捧場

引用:
原帖由 omegacoaxial20 於 2019-4-21 09:27 AM 發表
https://hkgpao.com/articles/1001281

屠狗真係「一箭雙雕」

話華人低等,所以毒果要跟住低等!

咁經濟日報 / 信報係乜!
陶傑九龍塘爆房厠紙包頭又係咩邏輯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]