• 瀏覽: 6,226
  • 回覆: 59
+3
聞修逃犯例驚到震
「佔中死士」擬著草加拿大

2019.04.20 14:00 焦點

一個善良、行得正企得正嘅人,會怕修訂《逃犯條例》?咩人會驚,好明顯啦!「佔中十死士」之一的錢志健得知港府擬修訂《逃犯條例》後,即驚到震,話三年內著草返加拿大喎!乜驚到咁呀!去咗就唔好返啦!

接受外媒訪問唱衰香港港府擬修訂《逃犯條例》,加拿大即驚驚青青提出「嚴重質疑」,而加拿大《國家郵報》更報道,表示唔少回流香港嘅港人準備返加拿大云云,當中就包括錢志健,錢志健更趁機抹黑中央,話一旦修訂《逃犯條例》後,一國兩制就會結束喎。錢志健接受《國家郵報》訪問,唱衰香港,表示港府修訂《逃犯條例》係代表香港失去自治嘅訊號,又謂修訂後,港府可以將人送上內地好恐怖。

若然平生不作虧心事,其實又有咩好驚呢?既然佢想走,你會點向佢道別?

人各有志,當日遠走他國,撈唔掂,返港搵食!
𠵱家與民為敵,抹黑,造謠抵毀,壞事做盡!
無晚好瞓,驚被拉,怕被鎖,咪返加拿大吧!

https://hkgpao.com/articles/1001425

美爹唔收留,由老美的卒仔去收,即是次等公民都冇得做,只是做美狗的狗

當初扮勁就自稱「佔中十死士」;既然係「死士」,點解要走?一個二個,上到法庭就喊,扮老又扮病

乜野叫「死士」,古代田橫手下就是真正死士,視死如歸

死士???死士都要著草???

佔中十小丑

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-4-21 10:15 AM 發表
當初扮勁就自稱「佔中十死士」;既然係「死士」,點解要走?一個二個,上到法庭就喊,扮老又扮病

乜野叫「死士」,古代田橫手下就是真正死士,視死如歸 ...
依家個啲只會睇錢做人,未出事就英雄,出左事就腦部發展遲緩😂😂

行得正企得正?喺街頭籌款D錢去晒邊?日日籌款去旅行,吃喝玩樂入公數

引用:
原帖由 freddieking 於 2019-4-21 10:45 AM 發表
佔中十小丑
E條L樣Cable 都俾佢害死

廢青們日日唱衰150單程證引入低端人口爭飯食,買貴樓,好應該支持送中條例,趕班低端大家拿人番祖家啦,成三十萬咁多響處同香港人爭飯食爭屋住架。

明顯智商有問題,唔係加拿大享受民主自由,卻來同我哋民不聊生的700萬香港人爭食。

所以垃圾會賤民已完用盡一切方法阻止立法

想移民就想移民啦,關修例咩事。渣拿大梗係驚修例啦,就係怕咗忽然一大班人申請政治難民呀嘛!到時唔批又比人話,批又驚到時反過嚟係渣拿大搞嘢。梗係噏定先啦!

加拿大跟據引渡協議仲扣押住孟晚舟, 佢地仲好意思質疑香港立法引渡疑犯.....

引用:
原帖由 極速前進 於 21/4/2019 07:55 發表
聞修逃犯例驚到震
「佔中死士」擬著草加拿大
2019.04.20 14:00 焦點

一個善良、行得正企得正嘅人,會怕修訂《逃犯條例》?咩人會驚,好明顯啦!「佔中十死士」之一的錢志健得知港府擬修訂《逃犯條例》後,即驚到震,話三年內著草返加拿大喎!乜驚到咁呀!去咗就唔好返啦!

接受外媒訪問唱衰香港港府擬修訂《逃犯條例》,加拿大即驚驚青青提出「嚴重質疑」,而加拿大《國家郵報》更報道,表示 ...
加拿大???
未知用乜條例叫佢扣押
佢就扣押定先個喎

引用:
原帖由 big3624 於 2019-4-21 10:31 發表
死士???死士都要著草???
假嘢梗係驚喇!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]