• 瀏覽: 6,189
  • 回覆: 103
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
「民主」和「吃飯」根本冇對立

民主就係以民為本
改善人民生活
吃飯係基本

如果「選舉程序」後令人民愈來愈苦
只係假民主

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 23:08 發表
郭台銘, 又名 賣台銘, 話“民主不能當飯吃”

既然係甘,蔡英文不如順水推舟,取消 總統選舉, 實行由民進黨 一黨專政,遞補郭台銘。

之後宣佈 “民主不能當飯吃”, 將國民黨驅逐返大陸

相信一直需要被一黨專政嘅 中華人民共和國人一定會支持我呢個提議! ...
郭台銘講真話;你果的 真 系好卵假!

樓主 ( 請你説柒話 )

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 11:29 PM 發表

乜唔係所有人都需要被 一黨專政咩!
我建議臺灣實行一黨專政,你有意見咩?
呆灣班柒頭,
佢死佢事。
得閒,睇下美艦,
打下飛機。
開心d。

引用:
原帖由 前期雀躍的希望 於 2019-4-20 11:48 PM 發表
樓主 ( 請你説柒話 )
Gooooood job
他已always説柒話

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 11:08 PM 發表
郭台銘, 又名 賣台銘, 話“民主不能當飯吃”

既然係甘,蔡英文不如順水推舟,取消 總統選舉, 實行由民進黨 一黨專政,遞補郭台銘。

之後宣佈 “民主不能當飯吃”, 將國民黨驅逐返大陸

相信一直需要被一黨專政嘅 中華人民共和國人一定會支持我呢個提議! ...
亞扁都係靠一粒紙蛋貪多幾年$,橋唔怕舊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]