• 瀏覽: 13,775
  • 回覆: 202
+2
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
吹到呢!😝

吹,你繼續吹,一邊吹一邊打飛機

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 07:58 PM 發表
據報道,美帝第七艦隊指揮艦藍嶺號正在探訪香港

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
講到咁大,樓主有無去過灣仔,成班水兵飲酒叫雞就真

笑L死!

夠鐘食藥

引用:
原帖由 倉鷹 於 2019-4-20 08:28 PM 發表

講到咁大,樓主有無去過灣仔,成班水兵飲酒叫雞就真
可能去左召乎班GI,不竟有些GI唔鐘意女人的!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 19:58 發表

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
今次全部黎買華為手機,美軍親戚都有撘單

引用:
原帖由 請你說真話 於 20-4-2019 07:58 PM 發表

藍嶺號兩指揮艦,艦長係咪許志安?

樓主快D換條裙過灣仔等尾軍黎保護你喇

中共邪惡政權問題應該由中國人自己解決
靠外國介入只會從中取利助長漢奸滋生且沒完沒了問題永遠不能解決

射左未

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 07:58 PM 發表

你連漢奸都未識就發帖😂😂

傻然咗!

引用:

夠鐘食葯,青山放假都要準時食葯。唔系尾角佬唔比屎眼你舔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]