• 瀏覽: 13,774
  • 回覆: 202
+2
係喎.....夠鐘食藥喇!點解你會係度架,仲入左院長房上網?快D返入房啦...姑娘準備點人數啦!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 11:56 PM 發表
比個天懲罰都好過比共產黨侵略, 我話嘅!
有病記住睇醫生啊!個個都覺得你傻架,你講呢翻說話

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 10:53 PM 發表
俾人打劫當然係要報警

美帝係世界警察,被侵略當然係要搵美帝出頭。

共產黨倒臺後,中華人民共和國人呢個1949前地球上冇嘅物種, 應該會永遠消失。

所以冇所謂 “自己解決” 呢個顧慮! ...
那麼石油被打劫向誰報警?

吹到咁大,共產黨唔批你入境,佢入鬼到嚟咩。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 23:59 發表
美帝要來,共產黨咪又要死死地地攞個彩囉!
又唔咪未試過唔批

樓豬可能係灣仔企街,美軍到就有生意

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 19:58 發表
據報道,美帝第七艦隊指揮艦藍嶺號正在探訪香港

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
溫暖萬千港人的心?有奶粉派?有錢派?....請你說真話.......

呢貼出黎係想被人

好了解你,一係你是美國人,否則你是美國🐶

對住隻艦打J

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 07:58 PM 發表
據報道,美帝第七艦隊指揮艦藍嶺號正在探訪香港

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
我講句真話:
你美爹乜乜七七艦隊要訪港,
係要共產黨批淮架。

引用:
原帖由 明日進擊的馬 於 2019-4-20 08:28 PM 發表
吹,你繼續吹,一邊吹一邊打飛機
中國24小時不停用儀器測量隻船,copy有用的設計,明年又有A貨出現。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2019-4-21 08:45 AM 發表

我講句真話:
你美爹乜乜七七艦隊要訪港,
係要共產黨批淮架。
你好殘忍,竟然對病人揭露現實的真相

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]