• 瀏覽: 13,843
  • 回覆: 202
+2
熱烈歡迎美軍藍嶺號官兵來港上岸叫雞叫鴨!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 07:58 PM 發表
據報道,美帝第七艦隊指揮艦藍嶺號正在探訪香港

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
咁似文革啲八股文嘅?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 07:58 PM 發表

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
你去打飛機

唔怪得呢幾日香港烏雲密布,連個天都唔歡迎佢地。

樓主擺明係屎忽痕,博屌

引用:
原帖由 mo88 於 2019-4-20 08:55 PM 發表
樓主快D換條裙過灣仔等尾軍黎保護你喇
著條緊身嘅牛仔褲都得     

條j 爛未呀?

白痴仔夠鐘食藥啦。

你大記得帶你全家去慰安尾國大冰。狗見得多,但自帶狗糧的自來狗還是有不少

引用:

Go to Castle Peak, quick!

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-4-20 08:54 PM 發表

藍嶺號兩妻指揮艦,艦長係咪許志安?

你去碼頭免費替炮兵含L

對!果一萬幾千個柒頭個玻璃心

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]