• 瀏覽: 13,822
  • 回覆: 202
+2
引用:
原帖由 bensonchow 於 2019-4-22 09:45 AM 發表

香港係唔會做流亡政府一部份。等佢反攻勝利先講喇。
台灣護照可以免簽證去美國,香港特區護照得咩

白痴無極限

請樓主不要代表我

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2019-4-20 11:47 PM 發表

你慳D啦!你有咩資格代表香港人啊?溫暖條毛啊!得3個Like就想代表香港人?依家64個dislike 喇,姐係95%人反對你既言論啊
呢啲文字佢哋選擇睇唔到 ,這就是他們的所謂民主!

藍嶺號其實好落後,戰力有限!留住知唔知㗎? 靠佢就死得!

五毛流淚

引用:
原帖由 西門町 於 2019-4-22 08:32 AM 發表

以渡假為名,保護香港人為實
日本福島核事故,美狗隻航母即走,咪!發夢

樓主全家都系雞?等水兵哥哥溫暖?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 07:58 PM 發表
據報道,美帝第七艦隊指揮艦藍嶺號正在探訪香港

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
咁狠慘。。。。回歸十九幾年得個幾日心安排。。。天天慘受強暴。。

引用:
原帖由 倉鷹 於 2019-4-20 08:28 PM 發表

講到咁大,樓主有無去過灣仔,成班水兵飲酒叫雞就真
佢親娘終於有大兵幫襯。。。

Fuck off !

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 07:58 PM 發表

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
尾抵柒爛隊抵港,瘟亂萬千反中,本土,港毒畜牲的心。低柒爛隊將率領這班妖孽攻打駐港共軍,解放特區!建立氓主!

引用:

呵呵, 你真係乖過我鄰居隻狗, 奴性的完美表現!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-28 12:37 PM 發表

在選擇做美狗與共狗之間, 共產黨員選擇了做美狗。

而中華人民共和國人則沒有選擇,只能做共狗。

共狗跟美狗一樣,都要叫屠夫做主人。
不過共狗又跟美狗不一樣, 共狗樂見自己同類被共產黨殺,美狗則樂見美帝殺共狗(雖然還沒有殺過) ...
美國加利福尼亞州南部城鎮波韋一座猶太會堂27日發生槍擊事件,警方確認已造成1人死亡、3人受傷,1名嫌疑人被逮捕。

據當地媒體報道,槍擊事件發生在上午11時23分。一名男子攜帶一支步槍進入這座猶太會堂,朝參加宗教儀式的人群開槍。一名女子傷重送醫後不治身亡。兩名男子和一名女孩受傷,目前正在醫院接受救治。

報道說,嫌疑人開槍後駕車逃離,在距案發現場約4公里處被警察攔截,隨即投降。警察在副駕駛座位上發現了步槍。

警方說,嫌疑人是一名19歲男子,但未透露其姓名。

http://www.hkcd.com/content/2019-04/28/content_1135381.html

美狗咪又係開槍殺美狗? 點解有人唔做,係要做狗?艦隊都走埋,又留低隻孤零零嘅狗係度.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]