[國際政局剖析] 第七艦隊指揮艦訪港護港,溫暖萬千港人的心

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-4-20 07:58 PM 發表

據報道,美帝第七艦隊指揮艦藍嶺號正在探訪香港

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
灣仔妓女熱烈歡迎美軍訪港

熱賣及精選
温暖灣仔同老蘭啲老闆心

回覆 引用 TOP

樓住帶你老母去陪洒

回覆 引用 TOP

請不要放棄治療

回覆 引用 TOP

夠鐘食藥

回覆 引用 TOP

樓主咁開心,定是洗定八月十五迎美軍

回覆 引用 TOP

好消息,開心到出貼,基佬最開心,温暖的菊花!

回覆 引用 TOP

如果你有女,老婆或呀媽。
如果香港經濟又比美國攪掂左。
你呀媽,老婆同女就會係家庭既經濟支柱。
而你呀媽,老婆同個女既顧客就係外國水兵。
情同以前菲律賓。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-4-21 03:49 PM 發表

咁你應該順便要多謝中共,批準美國戰艦泊港,唔係就冇得温暖你哋嘅心,你話中共對你哋幾好呢。。。 ...
灣仔妓女有飯開

引用:
原帖由 請你說真話 於 20/4/2019 19:58 發表

據報道,美帝第七艦隊指揮艦藍嶺號正在探訪香港

這表明偉大的侵侵總統並未有忘記我們這些正被邪惡國家,漢奸共產政權侵略的香港人。

香港人在美帝的光輝照耀下,就有如沐浴在溫熙的陽光中,不再懼怕黑暗, 不必向共產黨惡勢力低頭。

未知 共產黨 的解放軍有否膽量在美帝眼前 屠殺香港人呢? ...
https://youtu.be/OB7r_F38FvI

----------------------------------
⧖ ✟ ☰ HK Leung Yat Chun Joseph (www.Fanix.Me)
梗世代高銀老細甲由油

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2019-4-21 08:45 PM 發表

用下腦好唔好。
你美爹咁把砲,黎保護香港人。
就唔使阿爺批準先黎啦。
或者把砲到好似當年英國咁,直接俾份條約中國簽,宣佈香港為美國殖民地。 ...
咁樣,英軍,日軍,台灣國軍會唔會都有機會訪港,來香港保護香港人,如果係咁香港會更加國際化添啦

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?
引用:
原帖由 belady 於 2019-4-21 09:00 PM 發表

灣仔妓女熱烈歡迎美軍訪港
男人咁做好正常啫,唔做先至有問題,全力支持美軍咁做,合法合情合理

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 belady 於 2019-4-21 11:19 PM 發表

灣仔妓女有飯開
東莞妓女做咩人生意架

回覆 引用 TOP

唔明廢青諗咩,美國為咩要保護香港人,為咩要為港人爭民主,又唔係自已國民冇著數點解要做,諗都諗到喇美國死咁咁多美軍打中東為咩先。咪以為世上有免費午餐先得架。

香港好多反中精神病人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。