• 瀏覽: 15,772
  • 回覆: 210
+3
曾因縱火被判囚
「佔中輔警」楊逸朗
揚言建軍搞武裝革命

2019.04.19 18:20 時事

自港府去年正式取締「香港民族黨」及判刑一堆參與暴力活動的獨友後,港獨組織的勢力以眼見的速度被遏止,但獨友明知港獨冇出路仍死撐到底,曾因縱火而被判囚的楊逸朗(請按此重溫)及港獨嘍囉組織「學生動源」頭目鍾翰林繼續口出狂言,在網台節目中大言炎炎指要建一支「軍隊」,籌劃「武裝革命」喎!

稱新獨派叫「香港獨立前綫」雖然獨勢已去,但獨友死唔斷氣,企圖密謀港獨活動,「佔中輔警」楊逸朗日前聯同鍾翰林等人再為獨派造勢,在網台噏得就噏,除咗抹黑修訂《逃犯條例》,更口出狂言表示要「建立軍隊」,搞「武裝革命」,而鍾翰林仲話即成立嘅港獨組織叫「香港獨立前綫」云云,不過其網台得幾十個人睇,真係好受歡迎囉!

港獨早已不得人心,有「香港民族黨」前車可鑑,港獨明顯只會失敗,獨友再搞新獨派,最後咪又係被取締。若然獨友再搞事,撐警方嚴陣以待!

玩咁大?壽星公吊頸...嫌命長!

https://hkgpao.com/articles/1001406

好的好的!
大家放長雙眼睇,
究竟會成功定抑或坐多十碌八碌!

有啲人一生都失敗,
甚至做監躉,原因很簡單~~~~
腦袋不靈!

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-4-20 01:17 PM 發表
曾因縱火被判囚
「佔中輔警」楊逸朗
揚言建軍搞武裝革命

自港府去年正式取締「香港民族黨」及判刑一堆參與暴力活動的獨友後,港獨組織的勢力以眼見的速度被遏止,但獨友明知港獨冇出路仍死撐到底,曾因縱火而被判囚的楊逸朗(請按此重溫)及港獨嘍囉組織「學生動源」頭目鍾翰林繼續口出狂言,在網台節目中大言炎炎指要建一支「軍隊」,籌劃「武裝革命」喎!

稱 ...
可以馬上就地扑殺了😜😜

咪又係攪香港人!
最後咪又係要大6出動收返香港

仲唔快啲揾多啲儍仔入會?
得個講字,等睇你點樣武裝革命呀🤣

#已經準備好花生

引用:
原帖由 ATA6038 於 2019-4-20 02:26 PM 發表
咪又係攪香港人!
最後咪又係要大6出動收返香港
未必係搞香港人嘅,或者係去踢大媽喼,同去圍幼稚園小朋友呢

楊逸朗 糞坑點燈

快撚啲啦

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-4-20 01:17 PM 發表
曾因縱火被判囚
「佔中輔警」楊逸朗
揚言建軍搞武裝革命

稱 ...
係咪真㗎,好期待喎

建“嘴炮軍”

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-4-20 13:17 發表
曾因縱火被判囚
「佔中輔警」楊逸朗
揚言建軍搞武裝革命

稱 ...
好呀!精神上支持佢。

佢講得出做唔到就系正契弟。

用磚頭定掃把武裝??

買定花生先

引用:
曾因縱火被判囚
「佔中輔警」楊逸朗
揚言建軍搞武裝革命

稱 ...
香港精神病人唔少, 行街遇到都好容易, 何況果班係黃C

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]