• 瀏覽: 15,798
  • 回覆: 210
+3
咁快放出來?

可拉佢坐鹽

引用:
原帖由 benben999 於 2019-4-20 03:07 PM 發表

香港精神病人唔少, 行街遇到都好容易, 何況果班係黃C
點解政府淨係郁民凟黨,唔郁學牲動源?

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-4-20 05:05 PM 發表
其實呢。。。我心底裏非常期望佢哋真係可以建軍,咁到時老解就可以名正言順咁殺很哂香港呢班垃圾毒撚。。。。
x2

有些人被洗腦,從此就似活死人,可憐是他們的父母及家人.

人一獨,腦就殘。
金句。

我都好想睇下在香港點樣建軍,同埋抓咩武器

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-4-20 02:35 PM 發表

未必係搞香港人嘅,或者係去踢大媽喼,同去圍幼稚園小朋友呢
呢樣掂喎,又有得扮吓勇武,又唔駛被拉去坐添。

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-4-20 01:17 PM 發表
曾因縱火被判囚
「佔中輔警」楊逸朗
揚言建軍搞武裝革命
2019.04.19 18:20 時事

自港府去年正式取締「香港民族黨」及判刑一堆參與暴力活動的獨友後,港獨組織的勢力以眼見的速度被遏止,但獨友明知港獨冇出路仍死撐到底,曾因縱火而被判囚的楊逸朗(請按此重溫)及港獨嘍囉組織「學生動源」頭目鍾翰林繼續口出狂言,在網台節目中大言炎炎指要建一支「軍隊」,籌劃「武裝革命」喎!

稱 ...
泛淫害死條靚仔,佢真係信慯講民不聊生,帶佢去睇精神科啦😂😂

俾呢班仆街笑撚死,點武裝? 除條褲拎條賓周出嚟打飛機?人地佔中狗屎未判都有班垃圾傳媒係度幫佢地吹,痴瘋坐監日日有人探,你班柒頭坐完出嚟都無人知,真係話你 on9 驚你嬲

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-4-20 17:52 發表

泛淫害死條靚仔,佢真係信慯講民不聊生,帶佢去睇精神科啦😂😂
睇醫生都無用!因佢太......出名!

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-4-20 05:56 PM 發表

睇醫生都無用!因佢太......出名!
無所事事就會亂諗,比泛淫洗左腦好難搞😂😂

咁多傻仔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-4-20 18:02 發表

無所事事就會亂諗,比泛淫洗左腦好難搞😂😂
......唉....咁就一世,唯一出路....移民.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]