• 瀏覽: 15,770
  • 回覆: 210
+3
正白痴仔

青山皇軍?衰左咪話有病…

引用:
原帖由 山上的天才 於 2019-4-21 01:22 AM 發表

智障是天生的,沒有辦法。
但有些人不是天生,
思想卻像智障一樣!
你咁講即係侮辱後天出事既人。智障都唔一定天生,咁人地腦部受損都會影響智力,視乎傷腦部邊個位置。你即係話佢地就要做監躉,就要一生失敗。

想搏入青山

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-4-20 01:17 PM 發表
曾因縱火被判囚
「佔中輔警」楊逸朗
揚言建軍搞武裝革命
2019.04.19 18:20 時事

自港府去年正式取締「香港民族黨」及判刑一堆參與暴力活動的獨友後,港獨組織的勢力以眼見的速度被遏止,但獨友明知港獨冇出路仍死撐到底,曾因縱火而被判囚的楊逸朗(請按此重溫)及港獨嘍囉組織「學生動源」頭目鍾翰林繼續口出狂言,在網台節目中大言炎炎指要建一支「軍隊」,籌劃「武裝革命」喎!

稱 ...
https://www.youtube.com/watch?v=TJAAMMl4DQk&list=PLF4C924339302BE67&index=2

做到咁先算啦,食花生

引用:
原帖由 killua991219 於 2019-4-21 04:04 PM 發表

你咁講即係侮辱後天出事既人。智障都唔一定天生,咁人地腦部受損都會影響智力,視乎傷腦部邊個位置。你即係話佢地就要做監躉,就要一生失敗。
侮辱了你嗎?不好意思!
腦袋黃了就會影響智力,好未?

有好人不做做監躉,100%精神病...

已被洗壞腦,冇得救

引用:
原帖由 山上的天才 於 2019-4-22 02:32 AM 發表

侮辱了你嗎?不好意思!
腦袋黃了就會影響智力,好未?
侮辱緊你自己啫。你腦袋黃左影響智力?好當好啦,你都肯認。

引用:
原帖由 killua991219 於 2019-4-24 09:09 PM 發表

侮辱緊你自己啫。你腦袋黃左影響智力?好當好啦,你都肯認。
引用:
有啲人一生都失敗,
甚至做監躉,原因很簡單~~~~
腦袋不靈!
我都無講到智障呢個詞匯,偏偏就有人對號入座,
衝出嚟鬧人!

建立軍隊?加入isis快啲囉

引用:
原帖由 山上的天才 於 2019-4-25 01:14 AM 發表

我都無講到智障呢個詞匯,偏偏就有人對號入座,
衝出嚟鬧人!
無講到呀?咁邊個講智障係天生。你話智障兩個字你係無講過架。睇黎閣下對號俾反應

引用:
原帖由 killua991219 於 2019-4-25 03:49 PM 發表

無講到呀?咁邊個講智障係天生。你話智障兩個字你係無講過架。睇黎閣下對號俾反應
https://news.discuss.com.hk/view ... page=6#pid498104143
你簡接侮辱緊智障既人要做監躉,要一生失敗。原因好簡單係因為有權決定既係少數人而唔係全部既香港人。
有記錄架!
係你屈我侮辱緊智障既人要做監躉,我先囘覆你智障係天生!

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-4-20 01:17 PM 發表
曾因縱火被判囚
「佔中輔警」楊逸朗
揚言建軍搞武裝革命
2019.04.19 18:20 時事

自港府去年正式取締「香港民族黨」及判刑一堆參與暴力活動的獨友後,港獨組織的勢力以眼見的速度被遏止,但獨友明知港獨冇出路仍死撐到底,曾因縱火而被判囚的楊逸朗(請按此重溫)及港獨嘍囉組織「學生動源」頭目鍾翰林繼續口出狂言,在網台節目中大言炎炎指要建一支「軍隊」,籌劃「武裝革命」喎!

稱 ...
建軍! 哈哈…… 有黃智會信!

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-4-26 04:15 發表

建軍! 哈哈…… 有黃智會信!
建軍要糧草!大家知點做喇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]