• 瀏覽: 3,045
  • 回覆: 41
呢啲就係典型嘅泛淫羅輯“ 嚴人寬己”😂😂

公民抗命呀!吊你!

人權組織羅沃啟仲唔出嚟發表意見

引用:
原帖由 starr 於 2019-4-20 12:24 PM 發表
tbb今日話已經超過700人被捕
嗱!千祈咪用過氣法律去檢控示威者呀

引用:
原帖由 hungsing0 於 2019-4-20 02:06 PM 發表
玩幾日就要拉要鎖,乜英國無言論自由、示威自由、集會自由咩? 公民抗命都唔得?可能用港式廣東話 大嗌 公民抗命!無畏無懼!先得
霸佢79日街先出手嘛

肥彭,老妖陣方安安,人乾你處明,王c📢📢📢,你地唔即時出聲保護人權,唔飛過去幫手瞓街

小英帝國快啲向梁特學習
金鐘、旺角、銅鑼灣畀日佔咗3個月都包容佢地

人權同自由評分應該加分

引用:
原帖由 hk5234 於 2019-4-20 11:39 AM 發表
英國一場反氣候變遷的示威,當示威進入第二日,已經多過200人被捕。
接近300人在倫敦氣候變遷示威被捕。示威封鎖了西敏寺,西端,國會廣場,滑鐵盧橋的道路。
https://www.independent.co.uk/en ... police-shell-a88720 ...
告左未?

引用:
原帖由 hk5234 於 2019-4-20 11:39 AM 發表
英國一場反氣候變遷的示威,當示威進入第二日,已經多過200人被捕。
接近300人在倫敦氣候變遷示威被捕。示威封鎖了西敏寺,西端,國會廣場,滑鐵盧橋的道路。
https://www.independent.co.uk/environment/climate-change-protest-london-extinction-rebellion-arrests-police-shell-a88720 ...
民主大國喔

香港幾時學吓呢 d人權國家?

老美策劃

太可惡,乜英國冇示威,言論自由的嗎?完全係極權國家所為。

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-4-20 01:48 PM 發表

肥彭受難節,俾人釘左,唔敢出聲
因為肥彭的聲音在英國是沒有市場的。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]