• 瀏覽: 37,315
  • 回覆: 317
  • 追帖: 2
+10
事件又再出現羅生門,究竟安心二人誰更錯?Anyway,都錯,多少不重要。信另一半不如信領導。

事件發酵到今日,即第五天,卻峯迴路轉,16年港男、現職健身教練的梁裕恆(Flow)今日凌晨突然在facebook留言力撐心穎,同時貼出兩人合照:「突然醒起一些事情,不吐不快。醒起有一日佢好唔開心咁同我講因為同男朋友好小機會見面,感情出咗問題,又話愛上咗另一個男人係有婦之夫,好內疚。那個是天后的老公,但那個男人說佢哋嘅婚姻一早出咗問題,個男人同佢講會離婚,她才願意跟他一起。如果係咁她只是一個受害者。事件報道後,冇人同佢講過一句公道說話。我亦唔明點解她一句都唔回應,一個人攬晒上身。個男人唔係有錢?又唔係好樣?佢又唔係賣身,只是一個追求愛情嘅女仔。個男人冇野畀到佢,就只是愛錯一個人,係有錯,但罪不至死!」當中重點是那位有婦之夫,擺明指安仔,Flow聲稱心穎大呻男方曾向她表示「婚姻一早出咗問題」,另一關鍵是「男人同佢講會離婚,她才願意跟他一起」,當爆出「安心倫食」,外間看到心穎姣上身舉動,一倒圍插她,Flow卻同情心穎而為她發聲。

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190420&s=7018882&a=59509616

信老公不如信領導

毒果又作故
🐷🧐
“突然醒起”

只係一對狗男女

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-4-20 11:48 AM 發表
毒果又作故
🐷🧐
“突然醒起”
笑了,又會"突然"....

突然勃起我就信, 突然醒起....

講多錯多,算把啦

引用:
原帖由 harefoot1040 於 2019-4-20 11:47 AM 發表

黃心穎 (許志安偷情性交女伴) 係邪靈淫娃要落地獄!
所以好多人唔鍾意上天堂

無名無姓二打六,心穎又點會同你傾心事,想抽水都要量力而為。

個個結佐婚的男人 有女人埋身都話會離婚嘎啦

無名無姓二打六,抽水博見報

“突然醒起”作漏左.....

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-4-20 11:58 AM 發表

笑了,又會"突然"....

突然勃起我就信, 突然醒起....
合理,勃起會突然,醒起就........

引用:
原帖由 領導班了 於 2019-4-20 11:36 AM 發表
事件又再出現羅生門,究竟安心二人誰更錯?Anyway,都錯,多少不重要。信另一半不如信領導。

事件發酵到今日,即第五天,卻峯迴路轉,16年港男、現職健身教練的梁裕恆(Flow)今日凌晨突然在facebook留言力撐心穎,同時貼出兩人合照:「突然醒起一些事情,不吐不快。醒起有一日佢好唔開心咁同我講因為同男朋友好小機會見面,感情出咗問題,又話愛上咗另一個男人係有婦之夫,好內疚。那個是天后的老公,但 ...
又係毒果作文

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]