• 瀏覽: 37,425
  • 回覆: 317
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 wu0919 於 2019-4-20 12:08 PM 發表
個個結佐婚的男人 有女人埋身都話會離婚嘎啦
咪係,🐷先至會信

內情邊個知?或者馬明唔肯同佢結婚,又或者天后性冷感默許老鼠偷食,好多嘢唔可以睇表面。當然道德L話應該分開之後再食,但好多事情唔係非黑即白。

會離婚咪等人離婚先一齊囉
宜家斷到正,只可以話底戀死

小學雞,當人傻?合埋把口隔一排就冇人記得㗎啦!

無線炒左620 咩? 點解個二打六 變左姣穎個代言人的

引用:
原帖由 千億散盡還復來 於 2019-4-20 12:19 PM 發表
馬明一睇就知專一男啦。
雖然木獨啲。但過人世應該ok
男人不壞,女人不愛.至理名言!

就算係講, 都唔會同你講到明係"天后既老公"吧....
呢篇稿真係好假.........講嘢似神棍d馬後炮咁

呢條狗公想做賓隻兵咪9up撐吓娘娘囉

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-4-20 12:04 PM 發表
講多錯多,算把啦
劇情**又ㄧ鋒迴路轉。推高咗

引用:
原帖由 酥皮蛋撻 於 2019-4-20 01:01 PM 發表
會離婚咪等人離婚先一齊囉
宜家斷到正,只可以話底戀死
斷正都仲可以離婚.關鍵係許生冇仔女,如果佢真係肯離婚,安心偷食變安心拍拖安心結婚,其實都冇話可說.

引用:
原帖由 哈佬得米 於 2019-4-20 01:04 PM 發表

劇情**又ㄧ鋒迴路轉。推高咗
毒果當然想推高啦

叫佢刪po 喇......

引用:
原帖由 gspqr 於 2019-4-20 01:05 PM 發表

斷正都仲可以離婚.關鍵係許生冇仔女,如果佢真係肯離婚,安心偷食變安心拍拖安心結婚,其實都冇話可說.
天后大把錢,許生一定夾住隻金蛋啦,信佢會離婚嗰個真係傻hithit

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-4-20 01:06 PM 發表
毒果當然想推高啦
毒果當然想一浪接一浪,唔好比佢停啦~
賣座既戲,當然會想繼續拍續集,前傳.........

傳媒刺激登記人數無所不用其極,無非期待事主大爆炸炒大鑊,就算大原諒疑似是做大龍鳳都要冷靜不正中傳媒奸計,壞事也扭轉成愛的好事,不被牽著走,天后果然見慣風浪,反正另一賓穎就是最大輸家。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]