• 瀏覽: 37,372
  • 回覆: 317
  • 追帖: 2
+10
安心偷食事件啟發大家係男女朋友不要見太密,好易出事

過左咁多日, 件事全城都知, 呢條識你老鼠既, 依家出來講突然醒起博咩, 應該想排隊鯉魚門博有得食

會唔會收左蘋果錢,扮野作篇文,機會好大

咁佢又拖撚住馬明?佢係咪又同有婦之夫講話佢同男朋友無乜感情又就快分手啊?

心穎姣功真勁。。上至SUN唱片高層,大小歌星,韓國藝人。就連無線2打6 8綫藝員都溝過。。。本來事件開始淡,越講越只會覺得她黑人憎,越幫越忙。
同你個2打6講得心事,一定同佢有一手。
大隻又大碌。佢咁鐘意上位蘋果不如訪問下佢同心穎玩得開唔開心!

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-4-20 11:58 AM 發表

笑了,又會"突然"....

突然勃起我就信, 突然醒起....
x2

見人地無中計聰明拆彈玩大原諒,傳媒線人費蝕晒兼陣腳大亂,即出屎橋補兩槍話人地講會離婚。

事實

呃蝦條

佢哋都唔似結咗婚喎

人地話會離婚,你又信?用下個腦先la.

吊你,你都on 9.....呢條友收聲啦,仲講。

姣西已經仆街啦咁,仲當男係有吹水,你老尾你唔係有男友? 仲好意思講信老鼠安先跟佢。。。呢d女人,仆街過仆街,個個係佢身邊都係水泡,邊過好d跟邊個,理L得自己另一半感受。

呢個教練唔講都當姣婆出泥玩,宜家講完,佢唔單止攪人家庭,仲要當自己另一半係傻仔,攬住水泡先,到時老鼠真係分開咗,姣西即時同馬明分開。。。。??!!!

佢係米想咁講

引用:
原帖由 領導班了 於 2019-4-20 11:36 AM 發表
事件又再出現羅生門,究竟安心二人誰更錯?Anyway,都錯,多少不重要。信另一半不如信領導。

事件發酵到今日,即第五天,卻峯迴路轉,16年港男、現職健身教練的梁裕恆(Flow)今日凌晨突然在facebook留言力撐心穎,同時貼出兩人合照:「突然醒起一些事情,不吐不快。醒起有一日佢好唔開心咁同我講因為同男朋友好小機會見面,感情出咗問題,又話愛上咗另一個男人係有婦之夫,好內疚。那個是天后的老公,但 ...
又作故仔

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-4-20 11:48 AM 發表
毒果又作故
🐷🧐
“突然醒起”
毒果嘅事,你省點心啦,信領導!

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-4-20 12:50 PM 發表
見人地無中計聰明拆彈玩大原諒,傳媒線人費蝕晒兼陣腳大亂,即出屎橋補兩槍話人地講會離婚。
一係好心,愈幫愈忙....
一係毒果唔想件事咁快完,想加強藥力離間佢地兩公婆..........

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]