• 瀏覽: 37,430
  • 回覆: 317
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 閒話一句 於 2019-4-20 12:24 PM 發表
好多人想出軌都會同你講自己就黎離婚啦,唔通話婚姻好美滿咩
男想食你,一定係由"搏同情"開始架啦 ( 如果篇嘢唔係作既 )

毒果繼續消費受害者!正扑街

幫倒忙

健身教練玩唔成3P就發爛渣……
人賤自有天收
老鼠安邊會離婚?講大話……
心穎BB…come on baby 

可能阿心姐見安仔紅極都紅唔起,
被安仔苦苦哀求下,
勉為其難替安仔性交轉運,
點知好心著雷劈,
惹到一身
好心冇好報

只係一對狗男女

圍插

男人對小三講會同老婆離婚咁都信?

弱智

如果件事係真

要支持佢哋找到真愛了

毒果煲咗咁多日,找唔到好料,只有引用人哋說話放大..

姣西想洗白

想學天真嬌做天真穎 放d相出來比較吓先

引用:
原帖由 領導班了 於 2019-4-20 11:36 AM 發表
事件又再出現羅生門,究竟安心二人誰更錯?Anyway,都錯,多少不重要。信另一半不如信領導。

事件發酵到今日,即第五天,卻峯迴路轉,16年港男、現職健身教練的梁裕恆(Flow)今日凌晨突然在facebook留言力撐心穎,同時貼出兩人合照:「突然醒起一些事情,不吐不快。醒起有一日佢好唔開心咁同我講因為同男朋友好小機會見面,感情出咗問題,又話愛上咗另一個男人係有婦之夫,好內疚。那個是天后的老公,但 ...
乜主角揾咗呢位先生做代言人⋯⋯⋯

引用:
原帖由 領導班了 於 2019-4-20 11:36 AM 發表
事件又再出現羅生門,究竟安心二人誰更錯?Anyway,都錯,多少不重要。信另一半不如信領導。

事件發酵到今日,即第五天,卻峯迴路轉,16年港男、現職健身教練的梁裕恆(Flow)今日凌晨突然在facebook留言力撐心穎,同時貼出兩人合照:「突然醒起一些事情,不吐不快。醒起有一日佢好唔開心咁同我講因為同男朋友好小機會見面,感情出咗問題,又話愛上咗另一個男人係有婦之夫,好內疚。那個是天后的老公,但 ...
女人一句愛情 就可以解決一切

引用:
原帖由 小稀 於 2019-4-20 12:31 PM 發表
可能阿心姐見安仔紅極都紅唔起,
被安仔苦苦哀求下,
勉為其難替安仔性交轉運,
點知好心著雷劈,
惹到一身
好心冇好報
呢個見解…
我拜服得五體投地😂😂😂

老鼠安喺記者會咁講…
就皆大歡喜……一日就完咗單新聞……😂😂
馬明回應:我唔會怪佢,佢都係想幫安仔啫
sammi 回應:我會原諒心穎……
心穎回應:不後悔……

我周不時都起色心
不過就係無女埋身

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]