• 瀏覽: 6,690
  • 回覆: 56
韓國瑜講出二十字"心底話"
「國防靠美國、科技靠日本、市場靠中國、努力要靠自己」

直接講就係...
台灣努力賺中國(唔係講大陸)既錢去買美國武器
以武拒統
都係台毒

幻想韓國瑜有利和平統一
真係要慳d

引用:
原帖由 starr 於 2019-4-19 09:59 PM 發表

直接講就係...
以武拒統
都係台毒

幻想韓國瑜有利和平統一
真係要慳d
...
心底話。
係邊到, 同咩人講。

聽下就信?

引用:
原帖由 breadstick 於 2019-4-19 11:19 PM 發表
心底話。
係邊到, 同咩人講。
聽下就信?
見人講人話
見鬼講鬼話
可信?

國匪黨根本就係賊,只係因為失勢先要痴埋中共度外

都話「黎巴嫩化」先可以將台灣徹底洗血

引用:
原帖由 武德鼎 於 2019-4-20 03:03 AM 發表
都話「黎巴嫩化」先可以將台灣徹底洗血
師兄,可唔可以講多啲?

信共賊?真係慳啲

其實有冇想過阿爺點解支持佢?
智障嗎?盲了嗎?。。都不是
靜靜話過你知
當有曰宣告收服鬼島
就要有魚帶領捉毒犯
了解就可能不費一兵一卒

引用:
原帖由 starr 於 2019-4-19 09:59 PM 發表

直接講就係...
以武拒統
都係台毒

幻想韓國瑜有利和平統一
真係要慳d
...
係都算幾務實啦!

引用:

直接講就係...
以武拒統
都係台毒

幻想韓國瑜有利和平統一
真係要慳d
...
韓    有人氣係 吾理政黨背景  講出現實呆灣問題同解決方法!  吾等如佢有能力做總統羅!  佢連團隊都有做條鐵呀!  明知問題所在  都要有能力解決先得架 ?  呆灣d民悴比 綠媒操控到咁恐怖

引用:

直接講就係...
以武拒統
都係台毒

幻想韓國瑜有利和平統一
真係要慳d
...
絕不接受賺大陸錢買武器搞獨立,那些水果就免了吧😜

蘚院長 上埸  咩都吾做    只搶奪油水位 換哂自己友做!咁同偷取國家資產有咩分別?  佢地所謂架人民代表(異員)有冇幫市民抗議呀?離普到咁都冇人出聲 冇人制止      呆灣真民主真自由    作為國家領導人古吹戰爭   以經可以踢佢落台!

引用:

直接講就係...
以武拒統
都係台毒

幻想韓國瑜有利和平統一
真係要慳d
...
佢個真名叫板本九,同個個人都有唔同講法架,聽吓就算啦,何必同佢咁認真呢!

市長行得快又未必跟得切,行得慢又無人等佢,要平衡一下做好帶領工作

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]