• 瀏覽: 2,891
  • 回覆: 61
引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 10:49 AM 發表

係咩!我好驚呀!今日有「小毛蟲」、明日「毛蟲小」、後日「蟲小毛」。開多幾個分身來嚇我囉!笨實
又變招,發動秘技「玉蜂圍攻」,呼喚玉蜂群把講廢話的咀巴刺成孖潤腸,難看至極!

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 10:50 AM 發表

殺人犯會唔會承認自己有殺人呀!on dog dog
又變招,發動秘技「打狗棒法」,專對付流浪狗,腦漿爆出,橫屍街頭!

發動秘技「九陰白骨爪」,專抓碎對方蛋蛋,可惜你無蛋蛋,轉而挖出你眼珠!

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 10:57 AM 發表

踢爆你用分身,真係唔好意思呀!
哈哈,我踢爆你個分身叫「瑪卡」,都話你好喜歡用分身架啦,穿左煲!

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 10:59 AM 發表

你繼續慢慢自傻了,88
唔好走啦,真無癮,再食我一招「一陽指」,專插對方菊花,令你肛門爆裂,七天不能大便!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-4-20 10:56 AM 發表

ching唔洗幫我架,我一個足以收佢皮!佢係我專享寵物,只給我一個玩!
知道。

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 10:58 AM 發表

自己回應自己,真係夠痴線
我要一個玩死你,其他人唔准爭!

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 10:47 AM 發表

嘩!你同分身上線時間都好吻合下喎!
香土我日日都會上,但係咪日日會上來回你個白痴分身,你就等下啦 ...
你日日上鄉土邊板呀,等我捧下你場

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 11:13 AM 發表

嘩!你兩個「好似」真係唔係分身,「真既」一樣喎
你用「瑪卡」分身就差囉,成個女人名!都叫你唔好再練「辟邪劍法」啦,害死你!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]