• 瀏覽: 2,893
  • 回覆: 61
引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-19 09:16 PM 發表

咁先係你真正的自己,俾ching們笑下啦
發動秘技「以彼之道,還施彼身」,全部反彈對方身上,七孔流血!

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-4-19 09:34 PM 發表
有個中國通都係咁講。中國而家被一批江、胡扶殖嘅舊企業勢力卡住、窒礙左進展。川普嘅貿易戰正來得合時。習近平可以借川普嘅力,逼呢啲舊勢力改革、開放,讓中國可以更進一步。 ...
對,中國開放會因某些既得利益者難以突破,慢慢停頓,

侵侵想中國死,最後反而用外力幫中國突破,更上一層樓!世事會有反效果。

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-4-19 11:01 PM 發表

笑到我標屎😱😱
你根本係失禁人士,唔出奇,不過標屎咁醜怪唔洗同人講架,!

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 10:27 AM 發表

係咪分身自己心照啦!認錯人
我可以向天發誓,回個你果帖不得好死,偷睇就有。
你記得每日都上香土,等我可以笑下

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 09:28 AM 發表

嘩!俾我激到要開分身?真係無鬼用!哈哈哈哈
你點解以為只有我一個對手呢?你不孤獨,大把人想插你架!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-4-20 10:38 AM 發表

你根本係失禁人士,唔出奇,不過標屎咁醜怪唔洗同人講架,!
見到你啲搞笑嘅人唔失禁都難😂😂

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 09:59 AM 發表

你咁講咪証明你俾我激到彈囉!ac俾我黑,PM又PM唔到,無從發洩,谷住谷住好辛苦架,搵刀仔自插條毛蟲啦
我golden member身份,咁高分就證明我一向唔用分身,洗乜用,喜歡幾時插就幾時插,光明正大無野好怕,

最重要係,我自信爆棚,唔洗靠其他人幫口,你自信不足,好介意有無別人撐!

引用:
原帖由 神級對手 於 2019-4-20 10:27 AM 發表

係咪分身自己心照啦!認錯人
我想用分身一樣得,但登入登出太麻煩,唔喜歡,可能你先喜歡!

其實是否分身有何分別,你一樣比人插姐,分身會插得慘d嗎,你咁介意?

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-4-20 10:46 AM 發表

見到你啲搞笑嘅人唔失禁都難😂😂
難得你肯認!咁你真係慘,一笑就失禁,又屎又尿臭死人,以後千祈唔好笑啦知無!

引用:
原帖由 小毛蟲 於 2019-4-20 10:38 AM 發表

我可以向天發誓,回個你果帖不得好死,偷睇就有。
你記得每日都上香土,等我可以笑下
ching唔洗幫我架,我一個足以收佢皮!佢係我專享寵物,只給我一個玩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]