• 瀏覽: 7,307
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
+2
尋求競選連任的蔡英文總統今(19)日接受廣播專訪,針對2020年總統須具備的條件,蔡英文表示,「當然要像我一樣,或者就是我啦」,她說,國家領導人最重要的是要言行要一致,挺得住來自四面八方的壓力,「我的維持現狀就是台灣獨立自主的現狀.........

蔡英文說︰「2020總統就是我。」

到底蔡英文是沒有自知之明、大言不慚,還是瘋言瘋語了?

新聞來源連結:
https://www.msn.com/zh-tw/news/national/談總統條件-蔡英文當然要像我一樣,2020總統就是我/ar-BBW5Jnh

一笑置之臭婆娘,公投啦快D

引用:
原帖由 買大陸股等發達 於 2019-4-19 03:55 PM 發表
一笑置之臭婆娘,公投啦快D
公投輸左佢都唔會認數架啦,你睇下幾個月公投啲結果,有邊樣對佢哋不利嘅公投結果佢有實行過

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2019-4-19 03:59 PM 發表

公投輸左佢都唔會認數架啦,你睇下幾個月公投啲結果,有邊樣對佢哋不利嘅公投結果佢有實行過
佢條八婆同緊台灣民眾講,民主係佢哋民進黨話事

台灣騙子島首領獨菜英, 只是為了權力及懲罰島民而樂, 為了繼續做台灣騙子島首領, 將會犧牲更多島民了...

經濟無大起色啊,比人打壓都無辦法

英文就任時演講就好聽,做就

病入膏肓吧...

佢咁厚面皮,唔係黨主席仲選總統?

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-4-19 04:27 PM 發表
佢咁厚面皮,唔係黨主席仲選總統?
依家只得杜x澤肯撐佢。。。

沒有美國祝福,識飛都無用

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-4-19 03:51 PM 發表
尋求競選連任的蔡英文總統今(19)日接受廣播專訪,針對2020年總統須具備的條件,蔡英文表示,「當然要像我一樣,或者就是我啦」,她說,國家領導人最重要的是要言行要一致,挺得住來自四面八方的壓力,「我的維持現狀就是台灣獨立自主的現狀.........

蔡英文說︰「2020總統就是我。」

到底蔡英文是沒有自知之明、大言不慚,還是瘋言瘋語了?

新聞來源連結:
https:// ...
用愛發電

我蔡英文說︰「2020總統應該收皮 。」

自大的Vegetable English

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]