• 瀏覽: 3,144
  • 回覆: 40
當蘋果開放俾全世畀人睇, 佢地話毒果害人.

當蘋果要login才可以睇, 又呱呱叫話冇得睇冇得數廣告...

最支持 平果 咪就係 呢班 小丑 囉

無 呢班小丑 支持, 平果 一早 執左  

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-4-19 03:27 PM 發表
最支持 平果 咪就係 呢班 小丑 囉

無 呢班小丑 支持, 平果 一早 執左   
按照你嘅邏輯,咁蘋果一定係最支持中國的,就算記者們上唔到大陸,都不離不棄,不斷報導中國大小事

平果 不嬲 支持中國,

係班小丑 選擇性 失明唧 ,

報導 黑暗面 出來 去改善, 這才是 真真正正 愛國!
引用:
原帖由 請輪入用戶名稱 於 2019-4-19 03:42 PM 發表
按照你嘅邏輯,咁蘋果一定係最支持中國的,就算記者們上唔到大陸,都不離不棄,不斷報導中國大小事

有個打手日日出Post話人係打手邊個有收錢出post同收錢回覆就死全家

Apple 收皮啦

支持, 到時 成班小丑  死光 唔好再害人 就好~
引用:
原帖由 pqmboss 於 2019-4-19 04:02 PM 發表
有個打手日日出Post話人係打手邊個有收錢出post同收錢回覆就死全家

其實睇蘋果最多就係建制打手,成日轉載蘋果新聞。

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-4-19 04:07 PM 發表
支持, 到時 成班小丑  死光 唔好再害人 就好~

我驚到時漢奸死多d呢度日日出post都係戈班人

要登入現無睇…因蘋果強調私隱…所以唔登記!

笑死毒果死忠思覺失調

妳點解要 驚? 班小丑 比天收 係遲早事, 報應 始終會來的
引用:
原帖由 pqmboss 於 2019-4-19 04:13 PM 發表

我驚到時漢奸死多d呢度日日出post都係戈班人

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-4-19 04:18 PM 發表
妳點解要 驚? 班小丑 比天收 係遲早事, 報應 始終會來的

我梗係驚班漢奸死曬,無佢地邊有笑話睇

咁妳 晚晚 祈禱 祝福佢地 長命百歲囉

我唔同妳,我就 希望 班小丑 快d比天收~
引用:
原帖由 pqmboss 於 2019-4-19 04:23 PM 發表

我梗係驚班漢奸死曬,無佢地邊有笑話睇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]