• 瀏覽: 2,193
  • 回覆: 26
瑞士財政部周二(16日)宣布,聯邦總統毛雷爾(Ueli Maurer)4月底率領商界領袖訪問中國,屆時會與中國簽署加入「一帶一路」協議。

瑞士佬又走去舔共

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/319069/瑞士擬與中國簽訂文件加入-一帶一路

美粉情何以堪

美國  :  歐盟在我眼裡都是渣渣~

瑞士:老子從爺爺那輩就誰也不怕。。看看宗座衛隊吧~

齊齊建設
做福萬民
世界和平

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-4-18 10:35 PM 發表
美國  :  歐盟在我眼裡都是渣渣~

瑞士:老子從爺爺那輩就誰也不怕。。看看宗座衛隊吧~
雞翅不屬歐盟😧😧

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-4-18 10:30 PM 發表
美粉情何以堪
美粉話瑞士只不過是來賣表的~

中國地位不斷提升啊~

一帶一路,中日韓自貿區,海軍70周年。都在月底舉行。不由得聯想是不是要求世界站隊了~

都算順理成章,瑞士係繼英國之後,第二個亞投行創始成員國..

嗰d香港井底蛙犯民漢奸仲笑咩一戴一露,真可悲..

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-4-18 10:30 PM 發表
美粉情何以堪
瑞士不嬲係中立國,等佢簽先算啦。

我在這裡叫人猜第二個加入會是誰,有人猜是希臘
世事真難料

一車車手錶,可以直送中國

看錢份上,收到錢應會立即斬攬。

果班鍾意圍爐打飛 G 嘅仇中垃圾唔知呢次會點搬龍門安慰佢哋弱小嘅心靈呢???

做人真係要面對現實,有錢唔搵?民生可以改善,唔做咩。
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-4-18 10:28 PM 發表
瑞士財政部周二(16日)宣布,聯邦總統毛雷爾(Ueli Maurer)4月底率領商界領袖訪問中國,屆時會與中國簽署加入「一帶一路」協議。

瑞士佬又走去舔共

新聞來源連結:
https://www.hk01.co ...

尤其果班乜都入晒 689 數嘅傻仔

真係佢哋老婆做 G 都唔掂都搬唔掂呀
引用:
美粉情何以堪

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]