• 瀏覽: 17,954
  • 回覆: 205
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-4-18 05:30 PM 發表

愛是含9很耐,我信耶穌
係含9春袋

sammi真是好,支持你。

Sammi 加油💪🏻

冇呢件事,馬明同鄭秀文咪仲慘。一個娶左個有可能周圍勾佬搞野既女人;一個就老公走左出去做咩都唔知,仲要搞自己「姊妹」,呢件事令大家認清邊個好人、壞人咪仲好

當年地震攬女

搞到同呀v差唔多要離婚

到最後咪又係冇事

以後老鼠安要不要戴貞操帶

sam 咪咁嘅年紀很難揾番個合咀形,明知軟飯王出去偷食唯有死忍。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-18 05:07 PM 發表
真係火都嚟

最後摯誠請求各大傳媒不要再等候和追訪我年紀老邁行動不便的父母

「平果妓者」連人哋父母都唔放過,正賤種。

...
希望中央借勢打沉毒果,替我們香港巿民出一口烏氣!

當市場價值比什麼都重要時,是否扭曲了應有的價值觀呢?

引用:
原帖由 男E 於 2019-4-18 04:58 PM 發表
許志安偷食黃心穎,上演「狂摸的」,事件嚟到第三日,安仔與黃心穎都已經先後以記者會及社交網公開道歉,而未知有冇同黃心穎分手的馬國明尋日都已經表態,而最大受害人鄭秀文今日終於打破沉默,在IG首度回應偷情事件,表明不回離婚,更認為今次偷食是上了婚姻的寶貴一課,她更引用聖經經文,哥林多前書13章7節:「凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐。」對這段婚姻仍然充滿希望。

Sammi社交網全文如下:

「 ...
咩叫做不回離婚?
 不會?

引用:
原帖由 9點9 於 2019-4-18 05:19 PM 發表
估到唔會離,女咁愛個男人
一早估到唔會離婚,看他們對望的眼神就知道很愛對方。今次事件,我信真係色心起。安心之間無愛!安仔記者會無講感情出錯之了類既說話,好明顯其實係SP,但又唔可以講到咁肉酸。色心起一詞好恰當,又唔會將責任推到心穎度。

引用:
原帖由 9點9 於 2019-4-18 05:19 PM 發表
估到唔會離,女咁愛個男人
鬼咩,男人有持力
女的已乾涸

支持Sammi,加油💪🏻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]