• 瀏覽: 19,425
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 白銀城 於 2019-4-19 11:20 AM 發表

人地買乜野機用係咪無自由?
係咪要經你同意買乜野機用先只得?
見你講野都幾笑…
原來呢個世界所有人都要用小米手機先只得…
幾時有話用乜機無自由?你喜歡三叔咪買飽佢囉。
只係你買完之後,其他人亦有笑你的自由。

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-4-19 11:38 AM 發表

總之香港無人買華為,咁多5毛撐,就證明係大陸派嚟。

以後起咩鐵路,立咩23條,全部大陸派嚟既打手嚟
你自己成日宅在屋企,當然以為香港冇人用華為啦!我同事同屋企人都有人用華為。街上亦愈來愈多人用華為。得閒落街行下,唔好成日宅在自己個井啦!

兩日壽命嘅機皮幾野買返嚟,攞出街用仲唔係身份嘅象徵

食花生等睇白老鼠

出部對摺的摺機,你估個幕真係張紙咁易摺?一早都估到摺位實出事,反而華為部反向摺的摺機,摺位有多d鬆動空間先有用嘛……

不過講咁多都無用,兩部機都咁貴,唔會買

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-4-19 11:53 AM 發表

我唔係日日唱好三星,
總之最好既我就支持,為香港人站在最正確道路上
得啦
日日唱好三叔係無用既
換個 acc 都認得出你

引用:
原帖由 神名綾人 於 2019-4-19 11:52 AM 發表
兩日壽命嘅機皮幾野買返嚟,攞出街用仲唔係身份嘅象徵
皮幾野用兩日,即係一日都幾千,證明比得起錢!

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-4-19 11:55 AM 發表

我淨係見到最多三星,蘋果有得少左好多,然後到小米,根住到Sony, LG,華為真係無人用,分分鐘htc都比華為多。

咁既情況,華為隨時月月要燒幾十億去營運 ...
小米性價比高,華為就影相靚,各有賣點,各有FANS。得閒多D落街行下,周圍識多D朋友,了解下現實世界係點吧!

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-19 11:43 AM 發表

幾時有話用乜機無自由?你喜歡三叔咪買飽佢囉。
只係你買完之後,其他人亦有笑你的自由。
係呀…人地笑你用小米,無錢買華為機,你咁眼紅其他人用其他機,你下次坐車見到記得笑佢地on9加水魚,
不果…你呢d人網上就聲大大,現實中就死曬狗,

睇黎摺機技術未成熟

用鎚仔去測試,乜都死啦。

引用:
原帖由 白銀城 於 2019-4-19 01:07 PM 發表

係呀…人地笑你用小米,無錢買華為機,你咁眼紅其他人用其他機,你下次坐車見到記得笑佢地on9加水魚,
不果…你呢d人網上就聲大大,現實中就死曬狗, ...
唔覺有人笑我用小米喎. 你買支水十蚊, 會唔會有人笑你冇錢用幾百蚊買支酒?

引用:
原帖由 乞丐皇帝呂望生 於 2019-4-19 01:14 PM 發表
用鎚仔去測試,乜都死啦。
呢個當然.

但人地而家唔係丫嘛.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]