註冊 登入
 



本主題由 socialwong 於 2019-4-19 09:25 AM 移動
原諒係講事實啫…大佬呀…雖然睇钱份上咬老軟啫,日日番到屋企…對住件排骨,油都冇滴…點頂呀…? 姣心又唔同…要波有波,要蘿有蘿,多水又多汁…傻既咩…


引用 TOP

被引用(4)
真心話,真事實,機場空礦平坦只有二盞指引燈,日日相對確實凄凉,偷食合理,出軌應該,婚姻係要包容,當然包括老公出軌,三妻四妾夜夜遊樂夜店才是做人妻大愛真愛所為,共享夫君才令婚姻更進一步,不離不棄婚姻才得精彩……講到咁我都原諒安安啦。
港男可以名正言順偷食,老婆唔 like 就可以直指髮妻無情無義無德無智沒有寬弘之心斤斤計較應向鄭秀雯跪膝學習何謂真正待夫之道婚姻之本……原諒得好,不離不棄得太好!



引用 被引用(1) TOP

老鼠安對住件排骨咁耐可能唔識起頭


引用 TOP

老鼠安晨早上晒岸啦,佢洗咩咬老軟,佢以前搵好多架又投資,吾好玩啦,你估係呂方咩


sammi女士樣子不錯,脾氣古怪


引用 被引用(1) TOP

伸延閱讀
 
發新話題發佈投票
 


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。