註冊 登入

一夜夫妻百日恩?傳鄭秀文被求出聲明挺許志安

本主題由 socialwong 於 2019-4-19 09:25 AM 移動
我覺得安仔先喺受害者
要我對住一個港女生活就受不了

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
而家D毒媒真係無孔不入,唔傷風敗德的事都唔做,簡直人神共憤!

回覆 引用 TOP

負資產老鼠安
Sammi應趁志安心偷食機會飛走軟飯安
Sammi fans 全力支持
原諒會流失大量fans

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2019-4-18 11:06 PM 發表

原諒係講事實啫…大佬呀…雖然睇钱份上咬老軟啫,日日番到屋企…對住件排骨,油都冇滴…點頂呀…? 姣心又唔同…要波有波,要蘿有蘿,多水又多汁…傻既咩… ...
sammi女士樣子不錯,脾氣古怪

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-4-19 09:04 AM 發表

sammi女士樣子不錯,脾氣古怪
許志安,張徫健,蘇永康追女當然有本領

回覆 引用 TOP

任何男人,都只在乎,
可唔可以親自懲罰心穎……
有無黃心穎全相流出……
希望老鼠安真誠認錯
公開照片……影片……還原事實真相……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hellexpress 於 2019-4-18 11:52 PM 發表

爆料, 果D係咩料.....
蘋果究竟係一本八卦雜誌定係一份報紙? 兩者有分別
係小說

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港神仙 於 2019-4-19 12:10 AM 發表

許志安,你都真識食。
居然,食到件細細粒港姐。
話唔定輪到佢食咁咋

要時間去消化

我係現代人

回覆 引用 TOP

白痴啦呢啲新聞
邊個人有資格去逼Sammi出聲明撐自己老公啊!黃柏高呀?老鼠安老豆老母呀?
郭啟華+黃柏高+TVB公關開過會就有。部署點樣假期前擺平件事同接蘋果出招。
依家4日假期,4個人都靜靜地,其他旁枝人物又收聲……咁就無新聞去做,件事就會靜落嚟。
下星期二大家開工,就講旅行講飲講食,下個月大家都唔記得晒。
我只想問心穎$400一劑得唔得……
我講佢老豆做中醫開藥……

Sammi今次智慧得不得了,先不理原諒真定假,至少沒有跟住傳媒劇本走,傳媒爆料,之後就係等,當事人崩潰或婚變,便進一步刺激銷量和點擊率,而家玩婚變便中晒計,要婚變都一年半載之後啦,而家大原諒,壞事變好事,傳媒激到編輯爆血管都似。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 new文 於 2019-4-19 09:20 AM 發表

話唔定輪到佢食咁咋
第八位人夫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邪惡死神 於 2019-4-19 08:50 AM 發表

sammi現在係受害者呀!,之前又話佢無身材,又話無人要,現在又話佢都溝仔,都唔知你地想講乜?如果sammi和安仔分手,咁就益左佢地名正言順係一齊,不竟曾經愛過,亦唔想攪到佢無得番身,大部份女人都係比較心軟! ...
我幾時講佢無身材 無人要?

回覆 引用 TOP

做得娛樂圈,根本係平常事,外人又吵又鬧多九余

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-4-19 01:26 AM 發表

答案係TBB....
平果搞人父母又不講

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。