註冊 登入

一夜夫妻百日恩?傳鄭秀文被求出聲明挺許志安

本主題由 socialwong 於 2019-4-19 09:25 AM 移動
sammi後生係出面玩得幾勁?咁濕碎事會睇吾開放棄安仔?我老早説sammi吾會有大問題,係D人小題大做啫。人地已經出晒聲一齊祈禱又剩,吾好再估咩安仔迫sammi發聲明啦。

精選樓盤
引用:
原帖由 yipb1 於 2019-4-19 01:22 AM 發表

今次撐你 禍不及家人,及其朋友
最撚憎啲卜街 搞人哋身邊人 有種就搞當事人嘛
甚至跟當事人隻揪嘛
真係想屌鳩柒佢
(你點知平果搞?) ...
答案係TBB....

問十個藝人都答無回應,比空間佢地,
自己人幫到出晒面,食屎

回覆 引用 TOP

入得娛樂圈,好都變壞,唔信有邊個會係好仔、好女!

食得齋多,梗係想食肉;好正常啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 muiying 於 2019-4-19 01:25 AM 發表

sammi後生係出面玩得幾勁?咁濕碎事會睇吾開放棄安仔?我老早説sammi吾會有大問題,係D人小題大做啫。人地已經出晒聲一齊祈禱又剩,吾好再估咩安仔迫sammi發聲明啦。 ...

睇樣都知有情緒病!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kopandem 於 2019-4-18 04:52 PM 發表
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20190418002905-260404
鄭秀文和許志安情纏28年,5年前終於開花結果結婚,豈料日前男方爆出軌港姐黃心穎,被網友封為「安心偷吃」事件,繼許志安、黃心穎出面道歉後,神隱第3天鄭秀文的近況更讓粉絲擔心。今(18日)港媒指出最近有人和鄭秀文聯繫,打悲情牌懇請鄭秀文看在夫妻情面上出聲明原諒腥夫,但鄭秀文拒絕回 ...
咁咪好囉,安仔又有得撈,又唔會取消演唱會,所有工作復工,又有過千萬啦。如果喺韓國,永不超生啦,而家最慘嗰個係黃心穎姐,馬明,快啲出嚟原諒黃心穎,同佢結婚,唔係佢真係好慘,以後點見人呀。

咁都忍得,屎都食得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後天芳香的留言 於 2019-4-19 01:37 AM 發表

咁咪好囉,安仔又有得撈,又唔會取消演唱會,所有工作復工,又有過千萬啦。如果喺韓國,永不超生啦,而家最慘嗰個係黃心穎姐,馬明,快啲出嚟原諒黃心穎,同佢結婚,唔係佢真係好慘,以後點見人呀。 ...
姣閪抵死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2019-4-19 12:05 AM 發表

佢應該一早知心穎係咩人啦,可能之前佢地一齊只係宣傳手法。
馬明 話哂都叫小生 高大 又有d名氣

你覺得佢食唔到女?

消防 健身教練 警察 吊你老味 好正值?

多隻西小下 有乜所謂?

係班網民道德高地上身

娛樂圈 咩叫娛樂圈?

大家happy下 打場友誼波之嘛

黑鮑果d叫咩? 許生老貓燒鬚啦

成5張野先奶野

其實佢本人已經處於低潮 有單熱辣辣新聞谷谷人氣 可能仲好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-4-19 01:21 發表

大陸有過億人點擊
恥與為伍

回覆 引用 TOP

經歷咁多先結婚,掉轉講双方原諒大家過去幾多先再一齊?這只是小事一椿。其實安仔今次事業形象大插水,佢應該驚安仔down得滯仲多過驚自己,佢仲要安慰番安仔。

回覆 引用 TOP

假像

輸到冇晒自信

回覆 引用 TOP

唔係好信

回覆 引用 TOP

根本係睇錢份上,假原諒個賤男

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。