• 瀏覽: 44,687
  • 回覆: 214
引用:
原帖由 核心紅色手機 於 2019-4-19 11:05 AM 發表
商業決定,原諒就假的
偽人為錢為名有乜做唔出

Sammi 肯咁低威都係為演唱會,好cheap
神愛世人

個個講恩無人離婚啦....

臨近演唱會,唔想節外生枝,係咁環境斷正之下,作為妻子點可能一日就無事出嚟原諒吖,神級境界咩。
好明顯係專心完成演唱會之後,就會認真處理呢件事,離婚就9成。

支持 老鼠安🐭 ! 「馬明 好 兄弟👬

香港人真係幸福所以無聊。大家都要好好珍惜香港。

引用:
原帖由 lovecupid 於 2019-4-19 09:25 AM 發表
白痴啦呢啲新聞
邊個人有資格去逼Sammi出聲明撐自己老公啊!黃柏高呀?老鼠安老豆老母呀?
郭啟華+黃柏高+TVB公關開過會就有。部署點樣假期前擺平件事同接蘋果出招。
依家4日假期,4個人都靜靜地,其他旁枝人物又收聲……咁就無新聞去做,件事就會靜落嚟。
下星期二大家開工,就講旅行講飲講食,下個月大家都唔記得晒。
我只想問心穎$400一劑得唔得:smile_ ...
$400佢扮幼幼都唔錯。

引用:
原帖由 sweet333 於 2019-4-19 10:38 AM 發表
淫心穎都唔知羞,成日非禮人地條仔
好明思顯係,呢條靚妹,一睇個樣就知淫底。
扮乜L清純。

十個清純,9個淫。

引用:
原帖由 白銀城 於 2019-4-19 09:39 AM 發表

蘋果唔爆,D人仲已為老鼠安係好老公,
馬國明仲已為條女好純情,見到d傻西人仕日日追住蘋果都吠都幾好笑
馬國明早就知條女係二手貨啦……
唔通處女咩……🤣🤣🤣
呢條女……一樓一質素啫…$400蚊一劑……1300蚊過夜…😙

錢係萬能

引用:
原帖由 muiying 於 2019-4-19 01:56 AM 發表

吾使諗,馬明百分之九十以上會飛心頴,所有佢朋友兄弟甚至阿媽都會出聲要佢揾過個。話佢仲細要俾空間佢只係出於禮貌同風度。佢兩個情況同安仔sammi完全吾同,d人根本連基本既判斷力都無。 ...
做SP完全無問題,要娶就叫佢過主

如果.....
1個月後.......
Baby 話有咗.......
咁..........

係唔係會讓個老公俾人地?
Bb 嘅daddy......

引用:
原帖由 959959 於 2019-4-19 10:22 PM 發表
如果.....
1個月後.......
Baby 話有咗.......
咁..........

係唔係會讓個老公俾人地?
Bb 嘅daddy......
大愛精神下應該會,要加彩虹

一夜夫妻百日金

引用:
原帖由 -snoopy- 於 2019-4-19 10:23 AM 發表
我都覺得可能黃柏高等人要求鄭秀文幫手
避幾年風頭,骨頭都脆啦😂撐佢做咩丫, 收皮啦

引用:
原帖由 HHU 於 2019-4-19 11:32 AM 發表

臨近演唱會,唔想節外生枝,係咁環境斷正之下,作為妻子點可能一日就無事出嚟原諒吖,神級境界咩。
好明顯係專心完成演唱會之後,就會認真處理呢件事,離婚就9成。 ...
我都覺得夾硬死忍, 人心肉造… 聖母瑪利亞咩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]