• 瀏覽: 26,041
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
+12
咁又關中國搜狐新聞事? 照你logic央視唔L使有國際新聞啦,可以慳好多錢。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-4-18 06:02 PM 發表

俄羅斯又關央視事???
咁又關中國搜狐新聞事? 照你logic央視唔L使有國際新聞啦,可以慳好多錢。

引用:
原帖由 Dedmen 於 2019-4-18 06:05 PM 發表
俄人寬懷, 值得學習
嗱,呢個咪呃會員值嘅post囉,你聽日post果俄國吞併美國嘅新聞,好快就VIP㗎啦

引用:
原帖由 Df21d 於 2019-4-18 06:07 PM 發表

點解老美唔話俄佬有大殺傷力武器,跟住打柒俄佬呢?
因為係假新聞囉,全世界得搜狐有。 美國冇睇搜狐,所以死咗都唔知乜嘢事。 你就自己柒咗都未知。

原來個post已經俾版主轉咗去副刊討論,好快就會轉去科幻小說版㗎啦。

引用:
原帖由 Df21d 於 2019-4-18 06:11 PM 發表

柒頭……俄佬冇大殺力武器咩?
殺傷力點都唔夠假新聞大,假新聞仲要有你呢哋盲毛信,這樣殺傷力先大

引用:
原帖由 batman2006 於 2019-4-18 06:11 PM 發表
原來個post已經俾版主轉咗去副刊討論,好快就會轉去科幻小說版㗎啦。
繼續挑釁啦,好快鎖post, 你啲維穩費去第度繼續賺啦

引用:
原帖由 艾力斯102 於 2019-4-18 06:15 PM 發表

橋唔伯舊,重要的是行得通又實用,現代美國人個個咁貴,到真係國家有事時,睇下有冇人真係為國家出命。可能到時只得美藉黑人出來保護國家。
你呢個維穩post未夠水平,零分重作

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-4-18 06:16 PM 發表

魚雷先係襲擊,水雷就係抵死
你又重複post你之前講嘅嘢,作都廢事作呀? 維護都俾啲誠意呀

引用:
原帖由 艾力斯102 於 2019-4-18 06:18 PM 發表

我都無收錢,又唔係五毛,不用重作。
冇錢收你都咁on9去做? 咁你係真愛國。 我向你致敬

終於調咗個post去副刊。 你哋班五毛繼續賺維穩費,我唔阻你哋發達。 走先。

你繼續啦,呢度已經係副刊啦,樓主post假新聞已經俾香討扣咗20分。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]