• 瀏覽: 26,097
  • 回覆: 321
  • 追帖: 1
+12
終於都等到好消息

好人好事

幾多儍仔打飛機出咗嘢?

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-4-18 05:59 PM 發表

唔好幫假新聞俾藉口啦,出奇版友 😂😂
假news, 你咪叫餅主做野lor
餅主都幫你唔到???

引用:
原帖由 星升升 於 2019-4-18 05:59 PM 發表

係係係,sorry 囉。全世界d新聞都係假,只有毒果係真的,咁樣滿意未?
你咁L叻,唔見央視頭條嘅? 全中國得搜狐獨家?

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-4-18 05:54 PM 發表

又一個信假新聞去回文的高質版友,繼續呀喂
信則有,唔信則無,謠言止於智者,你有回貼都是一樣人

引用:
原帖由 batman2006 於 2019-4-18 06:01 PM 發表

你咁L叻,唔見央視頭條嘅? 全中國得搜狐獨家?
俄羅斯又關央視事???

引用:
原帖由 星升升 於 2019-4-18 05:59 PM 發表

係係係,sorry 囉。全世界d新聞都係假,只有毒果係真的,咁樣滿意未?
唔好以為你回呢 d 兜到你信左樓主垃圾假新聞的事實,作出來那個聰明,信那些就係蠢。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-4-18 04:42 PM 發表
點解中共唔學老大哥,在南海佈雷,擊沉美艦??
南中國海係商船主要航道,唔可以佈水雷,但中國以任命中國漁民在中國海域全面自由式進行反跟蹤美艦及回收美軍的海底設施,班漁民連水雷都唔伯,以命換榮耀和金錢,係美軍伯咗班漁民。

咁又關中國搜狐新聞事? 照你logic央視唔L使有國際新聞啦,可以慳好多錢。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-4-18 05:59 PM 發表

貨輪咁7大架都照撞, 撞到粒水雷有咩出奇
唔出奇,不過編新聞完全沒時間、地點、軍艦名,基本資料完全欠奉你都撐,你唔係蠢就係五毛打手囉。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-4-18 06:02 PM 發表

俄羅斯又關央視事???
咁又關中國搜狐新聞事? 照你logic央視唔L使有國際新聞啦,可以慳好多錢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]