【安心偷食】媾唔掂洗米華轉攻許志安 揭姣花黃心穎專搞人夫

本主題由 cherrystone 於 2019-4-18 05:08 PM 移動
引用:
原帖由 瞓醒武士 於 2019-4-18 05:28 PM 發表

華哥專食好野,呢啲貨色梗係唔吼啦
收返黎益下兄弟都好掛

熱賣及精選
「鄭秀文歌名的啟示」

罪與罰
插曲
情變
我不是歌手(黃心穎)
總有一個人
單身女人
愛上一個人(許志安)
多得他
艶遇(安心偷食)
出界
親密關係
表演時間
八公里(的士)
紅綠燈
衝過去
超速駕駛
談情說愛(車廂中)
交換溫柔
擁抱這分鐘
迷糊、情迷、對象
落錯車(鯉魚門)
高山低谷….
犀利(指許志安)
男士今天你很好

「安心偷情被公開」
一夜成名
背叛
哭泣遊戲
上一次流淚
為何又是這樣錯
生命中不能承受的悲
其實您心裡有沒有我
不要驚動的愛情
最傷心的人
如何掉眼淚
你愛我愛不起
幻滅
如果我們不再見
不拖不欠
戰性自己
回來我身邊
感情線上
信者得愛
唯獨你是不可取替
值得
Chotto等等
宿命主義
問我
捨不得你
愛是
愛情萬歲
苦戀
喜歡憎你
天生一半
上帝早預備
與神對話
默契
放不低
最後一次
小心女人(黃心穎)
結果
煞科

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chifaiba1 於 2019-4-18 08:56 PM 發表

收返黎益下兄弟都好掛
咁咪變左襟兄弟

回覆 引用 TOP

唔知有冇搞過邵逸夫?

回覆 引用 TOP

香港唔係咁,唔係咸濕就大哂

回覆 引用 TOP

姣底

回覆 引用 TOP

有故事的人

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

2012年港姐都仲有睇
當時己覺得此姝貌醜,壽星公額,面圓下巴短,鼻又大又扁,眼大神露,個咀又大,身材矮,腰長腿粗,
勢估唔到可以揮低湯洛雯同朱千雪

點解代表香港的香港小姐要由TBB 包辦?
強烈要求 DQ TBB

附件

Two Face 黃心穎.jpg(32.55 KB)

2019-4-19 12:47 AM

Two Face  黃心穎.jpg

其實點解佢唔去溝古仔

回覆 引用 TOP

一個過氣狗公,事實上女人五比個几千咪爆出來,狗公邊有忍到,不過著紅鞋正仆街

回覆 引用 TOP

不得了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LazySusan 於 2019-4-19 12:47 AM 發表

2012年港姐都仲有睇
當時己覺得此姝貌醜,壽星公額,面圓下巴短,鼻又大又扁,眼大神露,個咀又大,身材矮,腰長腿粗,
勢估唔到可以揮低湯洛雯同朱千雪

點解代表香港的香港小姐要由TBB 包辦?
強烈要求 DQ TBB ...
真係好似賓妺.

回覆 引用 TOP

會不會是自己人做偷拍,條片看到一上車就開,沒有講清楚地址,如果你搭的士上車一定要講清楚地址,不能只講鯉魚門,鯉魚門咁大你住曬呀?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。