• 瀏覽: 35,527
  • 回覆: 139
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-4-18 15:39 發表
令人睇到扯火.........扯乜火 ??  
骨火lor

未夠班, 心泳BB 點同名毛 Mandy 比啊.

d人又唔話洗米華既..佢都幾個女人啦...係米驚佢係駒哥條靚?

大劉最鐘意食港姐,講粗口嘅佢最啱 乜心穎唔知咩?

近日無數人就安心事件不斷作文.只為吸睛

阿嬌 可以退位了,含蛋穎上位

講真.... 
mandy又真係高過心穎,可能因為係鬼妹

老鼠安求仁得仁了,下半世可以同狐狸精過二人世界日夜打茄輪摸蟹交配囉!

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-4-18 03:57 PM 發表

骨火lor
姣到出汁,我都睇到扯扯地.....

兩姊妹專揀有錢...

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2019-4-18 03:21 PM 發表
幾經離合的鄭秀文與許志安,13年許下愛的承諾結成夫婦,以為 從此「唯獨你是不可取替」?錯晒!日前驚爆安仔與出名姣到出汁的黃 心穎在的士車廂鬼混的短片,互摸激咀無限次,姣婆遇著脂粉客,令 人睇到扯火。 各自背住另一半Sammi與馬國明,安仔心穎近月打得火熱,據 知女方入行後處心積慮想埋太陽娛樂老闆洗米華(周焯華)身,點知未夠班,遂退而求其次向安仔埋手,百分百戰鬥格攻陷人夫,越級挑戰 Sammi。而最 ...
cls呢個乜野洗米華,全世界都知佢來自一個好黑既社會啦,仲夠膽痴埋去?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-4-18 16:05 發表
姣到出汁,我都睇到扯扯地.....
佢好快會去富士做..因為無得撈  .到時你可以大快人心了...半價大酬""

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-4-18 16:05 發表

cls呢個乜野洗米華,全世界都知佢來自一個好黑既社會啦,仲夠膽痴埋去?
男人不壞女人不愛呀

洗米華大把錢會咁bad taste吼你條cheap精?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]