• 瀏覽: 42,139
  • 回覆: 506
  • 追帖: 2
+8
梁生應該都登記咗蘋果,佢日日都睇

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-4-18 07:17 AM 發表

「安心出軌」事件引起社會熱議,獨家披露短片的《蘋果日報》,未有披露從何處取得短片,是否付錢購買,引起不少揣測。前特首梁振英就事件在社媒發文,指當大家熱議藝人出軌的時候,大家有沒有旁及傳媒的「出軌」問題。他質疑有傳媒明碼實價徵求爆料短片,是否發揮傳媒的功能,並質疑有關做法是否有違法。梁振英在個人專頁中指出,即使事件的主角是夫婦或正當的男女朋友,只要是藝人名人,的士司機偷拍的 ...
傳媒界和記者界成日覺得自己有特權
打住新聞自由嘅旗號胡作非為
有些民主派人士也打住自由民主嘅旗號胡作非為……

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-4-18 08:09 AM 發表
梁振英又睇蘋果新聞,咁無骨氣
同你一鳩樣,齊飲奶共水

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-4-18 09:16 AM 發表

你屋企個窗都係透明,咁你屋企都係公家地方咩?
所以你唔拉窗簾,巢巢錫錫比人拍風景片時拍埋入鏡邊個大穫啲?

引用:
原帖由 so5472 於 2019-4-18 07:21 AM 發表

香港記協人渣垃圾去咗邊,兩日都唔吠一聲,原來你哋要求新聞自由就係咁!賤格!正仆街!
記者界要求嘅新聞自由係佢哋嘅自由,唔係香港人嘅自由

成班on 7 9 愛國支持者
如果犯法, 黑警一早拉人啦  

大劣屍供會同妓脅會唔會出嚟撐果果?

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-4-18 07:17 AM 發表

「安心出軌」事件引起社會熱議,獨家披露短片的《蘋果日報》,未有披露從何處取得短片,是否付錢購買,引起不少揣測。前特首梁振英就事件在社媒發文,指當大家熱議藝人出軌的時候,大家有沒有旁及傳媒的「出軌」問題。他質疑有傳媒明碼實價徵求爆料短片,是否發揮傳媒的功能,並質疑有關做法是否有違法。梁振英在個人專頁中指出,即使事件的主角是夫婦或正當的男女朋友,只要是藝人名人,的士司機偷拍的 ...
蘋果日報同的士佬最賤👎👎👎

689 借外國勢力散播政治謠言有點計先

引用:
原帖由 kks668 於 2019-4-18 08:09 AM 發表
點解今次妓協唔出嚟講嘢?
叫狗咬主人,唔道德

人哋咁拍你再公開咪係違法囉。你咁同話個被強姦嘅做咩著咁少一樣,本末倒至。

其實的士佬已經係偷拍了,落車之後上樓佢都拍埋,咁還唔係偷拍?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]