• 瀏覽: 42,129
  • 回覆: 506
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 down135 於 2019-4-18 07:36 AM 發表

唔係公共交通攬攬錫錫巢巢咪無事囉,如果佢哋正常守禮搭完呢程車跟本段片無人會睇…

相反,就算普通情侶系巴士港鐵摸住大脾打車輪一樣會被旁人拍片放上網!

唉…前特手喎,唔好成日借啲易又修例啦… ...
當然要比大衆公審!!!

引用:
原帖由 kenlau88 於 2019-4-18 04:21 PM 發表

689夠話吳文遠犯法要報警啦, 你仲信?
689出律師信兇9人就最叻,但永遠講就威做就西

梁生真係好驚香港人唔記得佢!存在感好重要吧!

引用:
原帖由 超級速遞黑俠 於 2019-4-18 04:26 PM 發表

689出律師信兇9人就最叻,但永遠講就威做就西
最好笑成班傻hi信徒唔用腦就當真

一值都(黃屍)就喺1班自命清高但自私自利心腸歹毒精於語言偽術去欺騙一啲相對愚蠢嘅信徒歸信,對人就指指點點但所做嘅醜行可圈可點。

引用:
原帖由 西部紅色馬 於 2019-4-18 04:28 PM 發表
梁生真係好驚香港人唔記得佢!存在感好重要吧!
有史以來最短命特首,呢啲爆全中國13億人嘅嘢點會吾記得

引用:
原帖由 kenlau88 於 2019-4-18 04:28 PM 發表

最好笑成班傻hi信徒唔用腦就當真
最慘係佢個爛9 fb零人氣,佢班儍hi信徒去咗邊?

引用:
原帖由 超級速遞黑俠 於 2019-4-18 04:35 PM 發表

最慘係佢個爛9 fb零人氣,佢班儍hi信徒去咗邊?
班傻hi信徒去晒蘋果搞緊登記啦

Cy 真仆街,專攪事

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-4-18 04:16 PM 發表

條689 正一過街老鼠
依條契弟仲想做多次特狗

引用:
原帖由 kenlau88 於 2019-4-18 04:37 PM 發表

班傻hi信徒去晒蘋果搞緊登記啦
柒頭689日日幫蘋果賣廣告,登記人數好快超過500萬

689得閒到無聊

引用:
原帖由 咕喱之王 於 2019-4-18 04:44 PM 發表

依條契弟仲想做多次特狗
「港獨」是如何發酵?
是689第一份施政報告開首撩起港大學苑的一篇文章,然後無極放大。仆街689 亂港必遭天譴😡

引用:
原帖由 hykg13 於 2019-4-18 04:49 PM 發表
689得閒到無聊
廢老係屋企無聊咪睇下娛樂版,風月版打發時間囉,大灣區project幾時輪到佢跟

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-4-18 04:51 PM 發表

「港獨」是如何發酵?
是689第一份施政報告開首撩起港大學苑的一篇文章,然後無極放大。仆街689 亂港必遭天譴😡
仲要呼籲商界咪捐錢比大學,真係仆街到冇人有

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]