• 瀏覽: 11,187
  • 回覆: 122
+4
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-18 07:11 AM 發表
被 133331628 黑名單
所以另外起帖討論
呢個又系盲反中L,black佢好耐

引用:
原帖由 andyyyy 於 2019-4-18 07:32 AM 發表
中國有啲人食狗有乜咁出奇?中國地大物博,飲食有幾千年文化,有乜嘢係中國人唔識煮唔識食,但相反你唸下美國,夠竟地球上有冇一樣嘢叫美國菜? ...
之前有條傻仔滿話老尾好L有文化,又系唔知醜又唔L戒口

終角淫,晤滿意就鬼叫,對共慘黨,就 雅雀無聲!

中國人一樣有反對食狗肉一樣有保育團體,澳洲食袋鼠日本馬肉鯨魚又唔殘忍?但凡殺死動物食用都殘忍,唔好呃自己啦!

數字垃圾外國人果然小氣到爆

日本人會買處女屎食, 大家文化唔同

韓國人都食狗

其實沒看內容是沒必要留言的
引用:
原帖由 ZH-BOY 於 2019-4-18 08:39 AM 發表
終角淫,晤滿意就鬼叫,對共慘黨,就 雅雀無聲!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-18 08:56 AM 發表
其實沒看內容是沒必要留言的
呢條友唔係畀中國文明網民追擊咩

引用:
原帖由 refugee 於 2019-4-18 07:19 AM 發表

有班小器方丈講道理唔夠人講,唯有將異見黑名單等自己友圍爐取暖
係... 佢地終日單單打打... 九重標準...
永遠唔會接受正式辯論...
左閃右避, 最後唯有 BAN 人避談...

引用:
原帖由 refugee 於 2019-4-18 07:15 AM 發表
西人仲話港人至愛既皮蛋唔係人食既野添

一副以為自己係終極權威定奪咩食得咩唔食得
無計,總有啲自命開明實則極蠢嘅西狗,去幫賤西人吠埋一份,搞到佢地以為自己理直氣壯

引用:
原帖由 lam1252 於 2019-4-18 07:44 AM 發表
美國人吃昆蟲,非洲人吃老鼠,澳洲人吃袋鼠,外國人就係唔比中國人吃貓狗
馬都算是人類的朋友,有些國家吃馬肉。

條美狗唔知瑞士人都會食佢既同類嗎? 幾時拍條片笑下佢地?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]