• 瀏覽: 12,990
  • 回覆: 155
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-18 07:02 AM 發表

同香港一樣,抬走佢地囉!
不過人地英國政府好似對佔街無起訴
3日就抬

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-18 07:02 AM 發表

同香港一樣,抬走佢地囉!
不過人地英國政府好似對佔街無起訴
你睇吓2011年嗰單倫敦佔領騷亂做版,睇吓班佔領民衆咩下埸?  我哋唔會再忍受你班泛民黃巾賊愚昧市民!

大陰國示範國際標準,
拉鳩晒你班佔中L!

點解黃屎冇人出聲聲援倫敦同胞????

引用:
原帖由 Psyco 於 2019-4-18 09:13 AM 發表

你睇吓2011年嗰單倫敦佔領騷亂做版,睇吓班佔領民衆咩下埸?  我哋唔會再忍受你班泛民黃巾賊愚昧市民!

香港黃屎假髮人話國際標準係反中,只要同中國政府相反便是道德,所以佔中L經幾輪審訊後又係放人了事.....
根本香港司法界係反中亂港基地

抵你死
你都有今日喇

引用:
原帖由 吹雪姐 於 2019-4-18 05:04 AM 發表
這裡是香港,不是倫敦。
對 這是香港
香港政治同警察對暴民都仁慈好多

余藥眉話, 點解佢地唔普黃背心? 等我地話祖家人民支持感謝佔中9犯丫馬.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-4-18 06:23 AM 發表
奸邪妖獸不是屢屢批評政府打壓佔中麼?

何解「前祖國」做一樣事情,奸邪妖獸又不吭一聲,連屁都無放一個?
唔知佢地有冇用警棍仆示威者頭放催淚彈呢

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2019-4-18 04:51 AM 發表
英國抗議團體「反抗滅絶」在倫敦舉行「佔中」示威活動進入第三天,市中心交通陷入癱瘓。

看看政府對付佔中者的國際標準

新聞來源連結:
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/uk-47954541 ...
人權自由去咗邊度?黑警濫用暴力

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-18 08:24 AM 發表

如果香港佔中咁斯文,警察都重要打到人頭破血流,
只係代表警察無能。
你夠係度鼓吹過暴動都冇事就知香港警察太過仁慈

民主自由,點解要趕走佢地😂😂

點解英國會有人玩佔領架? 
乜英國政府唔係做乜都啱架咩??
又話英國政府好偉大??

果隻香討英國公民去左邊?佢有咩發表??

政棍話我睇唔到

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]