• 瀏覽: 13,011
  • 回覆: 155
  • 追帖: 1
+11
如果香港再嚟一次佔中,政府一樣係無能為力對付的!一個軟弱無能的政府,你不能寄予厚望的!

大陰蒂標準

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-18 07:02 AM 發表

同香港一樣,抬走佢地囉!
不過人地英國政府好似對佔街無起訴
冇錯,示威者俾差佬打到頭破血流,但差佬一個都冇被起訴係真的

佔中畜不嬲冇個好人

引用:
原帖由 ken2431 於 2019-4-18 07:49 AM 發表
如果香港再嚟一次佔中,政府一樣係無能為力對付的!一個軟弱無能的政府,你不能寄予厚望的!
X_2

引用:
原帖由 barcam002 於 2019-4-18 08:13 AM 發表

冇錯,示威者俾差佬打到頭破血流,但差佬一個都冇被起訴係真的
如果香港佔中咁斯文,警察都重要打到人頭破血流,
只係代表警察無能。

引用:
原帖由 willy222 於 2019-4-18 07:46 AM 發表

大部分人被控以涉嫌擾亂公共秩序
呢一條係英國多數係罰款了事。

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2019-4-18 04:51 AM 發表
英國抗議團體「反抗滅絶」在倫敦舉行「佔中」示威活動進入第三天,市中心交通陷入癱瘓。

看看政府對付佔中者的國際標準

新聞來源連結:
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/uk-47954541 ...
學聯、中箭同九子有冇去支援呀?

港獨狗,戀殖奴點睇?

引用:
原帖由 barcam002 於 2019-4-18 05:48 AM 發表
想睇吓肥彭會點批評英國政府,還是在適當時候食啞藥
食左食蛋撻

唔知英國班假法人會唔會放生佢地呢?

違法達義啫

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2019-4-18 04:51 AM 發表
英國抗議團體「反抗滅絶」在倫敦舉行「佔中」示威活動進入第三天,市中心交通陷入癱瘓。

看看政府對付佔中者的國際標準

新聞來源連結:
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/uk-47954541 ...
之前英國佬咁支持佔中 今次引火自焚  佢又是否用 對香港佔中  對代英國佔中呢?  輸出所有錯誤價值  最終引火焚其身軀

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-18 08:24 AM 發表

如果香港佔中咁斯文,警察都重要打到人頭破血流,
只係代表警察無能。
咁就要睇你企在什麼角度睇斯文呢個用詞,假如你支持示威者當然屬於斯文啦 ,相反,你對示威者的所作所為係反感的,當然會用暴徒來形容,呢個 terms 真係好主觀的 。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-4-18 08:24 AM 發表

呢一條係英國多數係罰款了事。
你話

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]