• 瀏覽: 4,159
  • 回覆: 51
+8
引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-18 07:51 PM 發表

USCG艇員係兵役制軍人?
算係,編制等同軍階的;所以嚴格上美國有五大軍種,其海巡規模比得上中小國家整個海軍了。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-18 07:46 PM 發表

因為黎西太平洋所以加裝?
都唔奇,佢有機會行蘇爾士運河,記唔記得阿拉伯軍艦和美海軍也試過被岸基反艦飛彈射過?

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-4-17 09:19 PM 發表
在主戰艦艇也見到的主動干擾電戰系統,證明此艦地位。
Good close up photo.  This is standard US Navy equipment.

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-4-19 12:16 AM 發表

你慳 d 啦,你連佢點解經過香港都未知就九唔搭八,話你廢柴邊有錯?
有本事用番真身吖拙,佢唔係經過香港,係求助中國借香港碼頭做補給.

引用:
原帖由 KZRTO 於 2019-4-17 10:12 PM 發表

新聞是今年四月的,老尾的專業軍艦也就是如此,莫講話海岸防衛隊,新聞有無用不是你說了算,你跟本無資格評論,大家說事實,切勿危害其他商船的自由航行!!! ...
係根本唔係跟本呀!中國人!你條死傻仔成日錯別字!証明你腦生草,我好肯定你同賽馬版班傻仔一樣,買條4串15以為以少搏大,去死啦!垃圾!

引用:
原帖由 君問歸期未有期 於 2019-4-19 05:18 PM 發表

係根本唔係跟本呀!中國人!你條死傻仔成日錯別字!証明你腦生草,我好肯定你同賽馬版班傻仔一樣,買條4串15以為以少搏大,去死啦!垃圾!
發爛咋呀.咁無禮貌架.

引用:
原帖由 KZRTO 於 2019-4-19 05:03 PM 發表

有本事用番真身吖拙,佢唔係經過香港,係求助中國借香港碼頭做補給.
我真身早就被鎖了,話你廢柴人人都得,因係事實。

引用:
原帖由 KZRTO 於 2019-4-19 05:40 PM 發表

發爛咋呀.咁無禮貌架.
算啦你,你水平去到邊到呢到個個都知。你不去 Copt&paste 就立即錯別字出晒來,水平如此十年不變,垃圾。

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-4-20 01:30 PM 發表

我知,我阻住專同香港人洗腦的老尾拆鞋久揾食吖嘛(不是說你),講到廢柴,又點及小學雞老尾,對住金仔同委內瑞拉打X,射唔出野(導彈),係咪縮洋政策呀司B 166發??

引用:
原帖由 我有私家車 於 2019-4-17 08:12 PM 發表
真係好落後啦,懵盛盛咁!
海岸務衛隊 捉下走私、屈蛇 唔需要大火力

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-4-19 12:14 AM 發表
算係,編制等同軍階的;所以嚴格上美國有五大軍種,其海巡規模比得上中小國家整個海軍了。
蒙古海軍既level

引用:
原帖由 starr 於 21-4-2019 01:25 發表

海岸務衛隊 捉下走私、屈蛇 唔需要大火力
呢d船唔係火力大細落唔落後,
而係講佢老尾的桅杆果堆雷達旣佈置,
條七頭成日話尼個廢果個廢,其實
最能廢係佢,好似隻癲狗亂咁吠,
都唔隻布丁狗!

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-4-20 01:30 PM 發表

看CHing啲言辭及軍事知識.....好似以前果個"殺XX"咁. 而佢又係比人封咗.

BTW, 而家先知原來海岸防衛隊艦艇都會離開美國本土.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]