• 瀏覽: 18,437
  • 回覆: 113
岩岩傻侵先話美國要發力領導5G...….唔朱得, 又話燒幾多億美國攪  

咁快intel就話唔玩打9傻侵塊面

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-4-18 01:25 AM 發表
特朗普下令, 聯手對抗華為
yes但intel發現傻侵9up 所以走先 lor

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-4-18 12:31 AM 發表

終國入面啲電腦到底有無用過一粒未夠已班嘅英特爾晶片呢
英特爾主力是造CPU,基頻只是其副業! 更何況Intel 4G晶片門已搞到頻果手機一鑊粥了!

崇洋媚外的具陽哥...洋屎眼是否零舍香

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-4-18 12:55 AM 發表

樓上的真係on99
相信買件衫都係淘寶20蚊的,因為無理由要花200買衫,反正都是穿
咪懶醒
從來唔用逃補

引用:
原帖由 thepublic 於 2019-4-18 12:56 AM 發表

我唔用生果機,你咪當我窮羅,有咩問題?
只要你覺得自已係高人一等既,你咪即管笑羅,無問題,我完全唔 care,因為我生活亦如常咁過
你繼續自 high,唔阻你 ~ ...
你覺得窮係問題啫
無人咁諗過喎

據了解, 主要係trump trump 唔俾蘋果用華為, 叫蘋果俾錢同高通和解, 俾咗既錢, 會有方法俾錢"賺"返.....

引用:
原帖由 o2mini 於 2019-4-18 08:36 AM 發表

英特爾主力是造CPU,基頻只是其副業! 更何況Intel 4G晶片門已搞到頻果手機一鑊粥了!

崇洋媚外的具陽哥...洋屎眼是否零舍香
你用嚟覆PO嘅機咪又係用緊洋晶片
媚共嘅你又瀨共屎眼又瀬洋屎眼
巧重口味

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-4-18 08:44 AM 發表

你用嚟覆PO嘅機咪又係用緊洋晶片
媚共嘅你又瀨共屎眼又瀬洋屎眼
巧重口味
原來屎坑一樣是出屎草

早兩日還有一大堆"磚家"說蘋菓會用華為基頻芯片... 

其實看一看三星就知,華為沒機會。三星不供應芯片給蘋菓的理由是產能不足!你信嗎?華為不直接拒絕,是要借機會做宣傳,而不是真的能幫蘋菓。

三星和華為同樣是受高通制約著的,兩家都要買高通CPU芯片,這其實是免被高通律師團告上門,所需要付的保護費的一部份。兩間公司都不能和高通鬧翻,又怎能幫蘋菓?

咁叫黃斯情何以堪

intel 係最大輸家

我聽到有啲愛國人士塊布俾人打到啪啪聲

引用:
原帖由 thepublic 於 2019-4-17 07:21 PM 發表
將成本轉嫁落消費者,IPhone 5G 手機,叫價兩萬起跳。。。。
唔奇,華為部5G都公怖賣2萬

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2019-4-17 06:41 PM 發表

歐洲市場都有華為
應該係講全世界除咗美國、波蘭、加拿大澳洲紐西蘭,其他地方都用華為

頻果給左大星著數給高通才達成程解
頻果無5G晶片不得不底頭  
用華為既特狼普會簽行政命令不給買!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]