• 瀏覽: 47,607
  • 回覆: 148
  • 追帖: 2
+3
鬼咩!娶著個長平公主。而家有兩舊咁大o既雞胸壓埋泥,邊個男人頂得順!

感化心穎BB

引用:
原帖由 mengziyuan 於 2019-4-17 06:32 PM 發表
鬼咩!娶著個長平公主。而家有兩舊咁大o既雞胸壓埋泥,邊個男人頂得順!
長平公主都唔係主因
正所謂娶妻求淑女
屌娶著個cls成日要生要死
唔偷食就假

引用:
原帖由 RexTeeth 於 2019-4-17 06:08 PM 發表
極力阻止咩?聽佢講嘢似想溝姣婆心穎
但人地嫌佢阻住佢食老鼠安喎
米係,佢想玩埋一份但比賓穎小,跟手夾埋老鼠安趕佢落車,講到條友義氣王,01記者質素

娛樂性地

心心太姣了,應該逢有利益的都啱!

過去佢地安歌好多次,心心一見安仔,立刻發姣,發花顛咁,露出正常反應
只係呢次被人捉正,真係唔抵

肥佬Frd扮乜正經呀

引用:
原帖由 RexTeeth 於 2019-4-17 06:08 PM 發表
極力阻止咩?聽佢講嘢似想溝姣婆心穎
但人地嫌佢阻住佢食老鼠安喎
同感!
Is it your home?

阻止唔倒,遲早出事

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-4-17 05:46 PM 發表
《蘋果日報》日前爆出許志安與黃心穎在車廂中激吻片段,轟動全城,有指二人已經暗交兩年,身邊友人也早看出端倪,但隻眼開隻眼閉。從報道的片段看出,安仔和心穎的友人曾極力阻止二人單獨相處,可見他有嘗試力挽狂瀾,但二人未有聽勸,最終令不倫關係曝光。

https://cdn.hk01.com/media/images/2689038/org/1d7b05dc24e80aca6ef739cd168f6ada. ...

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-4-17 05:46 PM 發表
《蘋果日報》日前爆出許志安與黃心穎在車廂中激吻片段,轟動全城,有指二人已經暗交兩年,身邊友人也早看出端倪,但隻眼開隻眼閉。從報道的片段看出,安仔和心穎的友人曾極力阻止二人單獨相處,可見他有嘗試力挽狂瀾,但二人未有聽勸,最終令不倫關係曝光。

https://cdn.hk01.com/media/image ... ca6ef739cd168f6ada. ...
佢想食埋一份

我今朝都出咗類似嘅帖。。。點解冇人留言嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]