• 瀏覽: 47,550
  • 回覆: 148
  • 追帖: 2
+3
《蘋果日報》日前爆出許志安與黃心穎在車廂中激吻片段,轟動全城,有指二人已經暗交兩年,身邊友人也早看出端倪,但隻眼開隻眼閉。從報道的片段看出,安仔和心穎的友人曾極力阻止二人單獨相處,可見他有嘗試力挽狂瀾,但二人未有聽勸,最終令不倫關係曝光。

其實如果鄭小姐係愛安仔既咁咪三個一齊囉!段片大家都見到心穎有幾㝝安仔㗎啦!不停用鄭小姐身上冇既波波去壓安仔!試問有咁大個波迫埋黎有邊個抵受得住呢?況且有邊位男士唔鍾意波推依個花式?加點油推就更high~
與其反對就不如接受!ㄧ齊3P天下行,盡享無窮性樂趣好過啦~😬

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/319024

兩年心穎BB都好大食喎

一腳踏兩船,可能唔止兩船

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-4-17 05:46 PM 發表
《蘋果日報》日前爆出許志安與黃心穎在車廂中激吻片段,轟動全城,有指二人已經暗交兩年,身邊友人也早看出端倪,但隻眼開隻眼閉。從報道的片段看出,安仔和心穎的友人曾極力阻止二人單獨相處,可見他有嘗試力挽狂瀾,但二人未有聽勸,最終令不倫關係曝光。

https://cdn.hk01.com/media/images/2689038/org/1d7b05dc24e80aca6ef739cd168f6ada. ...
咁唔爭在4人行啦!

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-4-17 05:57 PM 發表

咁唔爭在4人行啦!
$1 蚊跟機

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-4-17 05:57 PM 發表

咁唔爭在4人行啦!
邊個做前面先

呢對狗男女真抵死

10幾p

極力阻止咩?聽佢講嘢似想溝姣婆心穎
但人地嫌佢阻住佢食老鼠安喎

阻乜Q止,條肥佬都想玩埋一份,點知人地唔受佢玩

sammi 要唱,其實你心'裡有沒有我

G 隨時仲有其他綠帽俾馬明 

搵埋司機玩4p咪冇事囉

鍵盤翻頁
左右