註冊 登入

[本港新聞評論] 【引渡惡法】主持會議被辱罵「勿做垃圾」 涂謹申怒逐郭偉強離場

飯民有邊件唔係垃圾?

精選樓盤
引用:
原帖由 winwinwin456 於 2019-4-17 09:59 PM 發表

飯民有邊件唔係垃圾?
建制又有哪一件不是垃圾?還要是垃圾中的垃圾!

無修養

引用:
原帖由 廚房勇敢的救星 於 2019-4-17 10:06 PM 發表

無修養
建制垃圾就是沒修養。

回覆 引用 TOP

涂謹申做番出好戲,2016年當日石禮謙主持會議選主席,一樣趕議員出去,工聯會點解唔出聲?泛民度好個劇本,唔駛急,又排玩,其他議員記得撩興佢地,然後逐個逐個趕出去,唔肯走就報警,以其人之道 還治其人之身!皆大歡喜。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Littletiger2016 於 2019-4-17 05:36 PM 發表

泛民被人趕過咁多次出會議廳,今次仲唔報仇咩
都係跟大口狗主席學嘢

回覆 引用 TOP

比人講中就要人離場

回覆 引用 TOP

涂謹申係唔係垃圾,市民心中有數!

------------------------------
一支破筆 橫掃千軍
香港民主運動
總軍師
------------------------------

回覆 引用 TOP

唔洗煩,個個都係垃圾

回覆 引用 TOP

剃人頭者人亦剃其頭,美金泛民都辱罵得人多了!

回覆 引用 TOP

老婆跟的士佬走佬.....
正垃圾。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tc7560 於 2019-4-17 05:36 PM 發表

全港人士看清楚吧!
以自己立場,以政治立場去阻礙立法!放生殺人犯,放生逃犯!這就是泛民!
美軍殺不人,你吾去捉距

引用:
原帖由 jackcheung888 於 2019-4-17 10:44 PM 發表

美軍殺不人,你吾去捉距
美軍殺吾少人,你地吾去捉佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlesiumee 於 2019-4-17 09:41 PM 發表

仲有人以為泛民放生殺人犯
天呀!你哋究竟有冇腦架?
佢自己都認左殺人啦。

到時黃絲個個去台灣姦淫擄掠一番,然後施施然返香港

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。