• 瀏覽: 19,015
  • 回覆: 237
+23
相由心生, 你睇佢個衰樣, 雙眼越嚟越細,更鬼鼠, 
雙耳越嚟越兜, 更怪相, 面如死灰, 無可救藥果隻

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-4-17 03:32 PM 發表
【新增動新聞】被建制派把持的立法會加快《逃犯條例》修訂法案委員會審議進度,上周才成立的委員會加插於今早8時45分召開首次會議,要原定今早8時30分舉行的工務小組會議「讓路」,召開數分鐘後就暫停會議,要議員先到另一個會議室為法案委員會點名出席,確定會議有足夠法定人數,多名民主派表示不滿。會...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/201 ...
好彩唔係佢老婆講

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-4-17 03:41 PM 發表
垃圾就係垃圾,改不了
真的假不了!

逃狗好大官威

根本就係垃圾

對主席 冒犯
對趕離場
反對派! 要記住自己定下的標準

引用:
原帖由 fatben2000 於 2019-4-17 07:14 PM 發表

放殺人凡事香港政府,台灣政府三次接觸港府都冇人理
冇法律基礎,台灣話想引渡就引渡呀!菜腫痛講乜你就信!

泛民主人是尾國佬.

其實我唔係好明佢講乜,咩叫唔好扮垃圾,定佢想話唔好扮野啦,垃圾?

強烈譴責涂謹申擾亂議會秩序,請人大介入事件,免去反對派議員的職務。

引用:
原帖由 六一居士 於 17/4/2019 16:06 發表
為政治而放生殺人犯????

殺人犯應該係塗嘅私生子,否則唔洗處處維護唔畀港府引渡去台灣。

郭生太直了

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-4-17 15:32 發表
【新增動新聞】被建制派把持的立法會加快《逃犯條例》修訂法案委員會審議進度,上周才成立的委員會加插於今早8時45分召開首次會議,要原定今早8時30分舉行的工務小組會議「讓路」,召開數分鐘後就暫停會議,要議員先到另一個會議室為法案委員會點名出席,確定會議有足夠法定人數,多名民主派表示不滿。會...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/201 ...
郭議員應該道歉!因佢講假話!
綠帽塗緊生是名碼實價嘅...坑圾!

建制派趕販民離場是合情合理,因為販民阻撓政府施政。販民無權趕盡責任為輔助政府的議員離場。中央應必要時介入,維護憲制秩序。

呢條垃圾主席平時鬧得人多,今次被人鬧吓即刻趕人走等佢感受吓,食屎啦主席

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]