• 瀏覽: 19,011
  • 回覆: 237
+23
屌得好 犯民班垃圾應該送去焚燒

引用:
原帖由 billy80 於 2019-4-18 01:10 AM 發表
郭冇講錯啊!隻塗狗真係一件垃圾!
罵人垃圾者更垃圾!這是明明白白。

傾逃犯條例之前,可唔可以聽吓民意,修改法例,停止接收難民同埋即時遣返在港難民?

引用:
原帖由 六一居士 於 2019-4-17 04:06 PM 發表
為政治而放生殺人犯????

同意....

撇開顏色....
一個殘忍的殺人犯居然有人去包庇不送法辦..
那是做人應有的正義嗎?
人無正義,豬狗不如...
犯泯等眾正是此類...

引用:
原帖由 香港奶茶飄飄 於 2019-4-17 04:37 PM 發表
第日香港成為逃犯天堂
可能對飯民有利
絕對有利,香港越亂,反民才有生存機會

引用:
原帖由 吹雪姐 於 2019-4-17 11:57 PM 發表

塗生犯了甚麼法?胡言亂語!

是都應該先拉罵人垃圾的垃圾!
做咁耐議員,當一次主持都咁混亂,偏幫犯民,把持議席咁多年,佢係最資深議員,坐上去幫手選主席,搞成咁絕對係癈柴,垃圾,人渣。。。心裏面最驚條例過左,自己友比人捉上大陸。。。唔犯法駛咩驚

引用:
原帖由 吹雪姐 於 2019-4-17 11:47 PM 發表

小眾的不是這樣抗爭又可如何?有人恃着自己大黨欺負民主派人士是明明白白讓人看到的。
而家為政治行先,理得受害者家人的傷痛,任得殺人者逍遙法外,如果冇一條法例,咁啲香港人去到其他地方犯法,走番黎香港,香港咪係逃犯天堂,眼盲不及心盲,犯民只以立場行先,根本唔公義,市民對條例都冇咩反對聲音

奸邪妖獸不是斥責政府官員,身為公眾人物,要有胸襟包容一切批評及侮辱麼?

何解奸邪妖獸現無以身作則呢?

凡事都有兩極!你中意既就係寶貝!吾中意就係垃圾!有乜咁出奇!不過....我始終覺得建制似垃圾多D!

郭偉強講得啱喎,叫班泛狗「唔好扮垃圾得唔得」

凡對香港好,對香港人好的,犯氓都會反對;
凡會傷害香港,會傷害香港人的,犯氓都會讚成,萬試萬靈!

凡是合美國心意的,那管是會令香港傷害深重,令香港人丟掉飯碗,令香港人銀包,資產大縮水,犯氓都會讚成;
凡是不合美國心意的,那管是對香港人有益,對香港有益,甚至是長達有益,福延後代世世代代的。犯氓都會反對,萬試萬靈!

犯氓就是香港市民的公敵!!

忍無可忍!!!

廣傳呢七個字:以後不投涂謹申。

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-4-17 15:32 發表
【新增動新聞】被建制派把持的立法會加快《逃犯條例》修訂法案委員會審議進度,上周才成立的委員會加插於今早8時45分召開首次會議,要原定今早8時30分舉行的工務小組會議「讓路」,召開數分鐘後就暫停會議,要議員先到另一個會議室為法案委員會點名出席,確定會議有足夠法定人數,多名民主派表示不滿。會...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/201 ...
郭議員講錯佢!竟話佢扮.......垃圾?
怪不得.....圖緊生發惡,趕走佢!

引用:
原帖由 87141635 於 2019-4-18 04:21 發表

絕對有利,香港越亂,反民才有生存機會
王維基早就講過.....香港越仆街.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]